За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

A4-tech PK-800 MJ: Добре сиджу, далеко дивлюся!

img

Такий пристрій як PK-800 MJ від A4-tech дозволяє не тільки зв'язатися з рідними та близькими за допомогою відеозв'язку, але і зробити невелику перерву на корисні вправи. Наприклад, для рук.

 

Адже всім відомо про найпоширенішою офісної хвороби - хронічної втоми кистей рук, а з веб-камерою PK-800 MJ, як не дивно це звучить, ви завжди знайдете хвилинку на розминку. Конструкція моделі виконана у вигляді кілець, які складаються в невелику «таблетку». Оригінально, корисно і компактно, якщо плануєте взяти веб-камеру в поїздку. Важить таке «кільце» всього 180 г, а розміри ще менше - 75х75х20 мм.

 A4-tech PK-800 MJ

Підключення PK-800 MJ проходить без драйверів і утомливих налаштувань. Технологія Plug & Play встановлює моментальну відеозв'язок відразу після підключення, виводячи на екран зображення формату 640х480 пікселів з ​​частотою 30 кадр / с. Передача звуку покладена на вбудований мікрофон з ефектом шумозаглушення.

 

В основі моделі - ¼ CMOS-сенсор, оснащений автофокусуванням від 0,1 м до нескінченності і автоматичним настроюванням картинки, що зводить до мінімуму зусилля на підготовку камери до роботи. Ще один бонус - Автоцентрірованіе і моментальний знімок буквально одним натисканням. Живлення до PK-800 MJ потрапляє через USB-кабель, який у разі необхідності легко від'єднується, роблячи камеру ще мобільнішими.

 A4-tech PK-800 MJ

Висновок

Так що, тепер збираючись в дорогу або на відпочинок можна захопити з собою і невеличку веб-камеру PK-800 MJ від A4-tech.

 

Ця оригінальна модель не тільки швидко з'єднає вас із співробітниками або рідними, а й на худий кінець допоможе скоротати час у дорозі, завдяки забавною конструкції.

15.08.2014 49
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!