За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

A4-tech PK-770 G: веб-камера з поворотом на 360⁰

img

Веб-камер різних розмірів, мастей і порід сьогодні на ринку не злічити. Однак якщо вам потрібна дійсно якісна відеозв'язок з адекватним цінником, то радимо придивитися до моделі PK-770 G від A4-tech.

Конструкція PK-770 G легко складається в невелику коробочку, яку можна вмістити навіть у нагрудну кишеню. Розміри і вага аксесуара складають 51х23х59 мм / 84 г. На лицьовій стороні моделі розміщений 1/6 CMOS-об'єктив з дозволом 640х480 і високочутливий мікрофон, електронна складова захована в основі. Об'єктив обладнаний спеціальною засувкою, що не дає пилу осідати на лінзі під час простою.

 A4-tech PK-770 G

Особливістю веб-камери став поворотний механізм, що дозволяє обертати її навколо осі в межах 360 °. Завдяки універсальному кріпленню можна закріпити «вебку» практично де завгодно: на екрані ноутбука або рівній поверхні столу.

PK-770 G здатна передавати VGA-відео з можливістю інтерполяції до 16 Мп, фотографувати під час відеочату і завантажувати ролики на Twitter, Facebook, YouTube буквально одним натисканням. До ваших послуг також автоматична установка експозиції, настройка балансу білого і технологія Plug & Play.

 A4-tech PK-770 G

Для підключення «вебки» обов'язково наявність вільного порту, ОС Windows ХР і вище, або Mac OS від 10.4.8. В комплекті поставляється набір ПО, який сумісний лише з «Віндою».

Висновок

Невелика веб-камера A4-tech PK-770 G з універсальним кріпленням і поворотним шарніром стане знахідкою для тих користувачів, яким потрібна якісна відеозв'язок в зручному корпусі.

19.08.2014 45
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!