За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Покращений підекранний сканер відбитків пальців від Xiaomi

img

Нам вже давно пропонують підекранні сканери відбитків пальців у смартфонах, але на жаль, на ринку України моделі від Oppo і Vivo не дуже поширені, тому не всі встигли оцінити, наскільки це зручно. Xiaomi взялися нести цю технологію в маси і нові флагмани Xiaomi Mi 8 (Mi 8 Explorer Edition і Mi 8 Pro) будуть оснащені такими сканерами. Але це не все, Xiaomi збирається піти ще далі

Xiaomi збирається піти ще далі, запропонувавши сканер відбитків пальців нового покоління. Про це заявив президент Xiaomi Лін Бін на своїй сторінці в Weibo

Що саме нового, запитаєте ви? Цей підекранний сканер покликаний зробити роботу з пристроєм ще більш зручною. Він має збільшену активну площу і підвищену точність. Розмір сенсора був названий одним з топ-менеджерів Xiaomi, так що відомості цілком достовірні: він становить 25х50,2 мм.

До речі, Oppo крім потрійний камери з десятикратним зумом, представила і власний підекранний сканер відбитків пальців зі збільшеною робочою площею. А от Xiaomi показала готовий прототип смартфона, з цим найновішим сканером.

Мабуть нас чекаємо підвищення цін, так як Директор по продуктам Xiaomi Ван Тенг сказав, що, зрозуміло, новий сенсор буде дорожче того, що встановлений зараз в Mi 8 Pro.




Варто зауважити, що анонси не завжди точні. Наприклад, минулого року інший китайський виробник - Vivo показував концепт смартфона APEX з підекранним сканером відбитків на пів екрану, а в реальному пристрої Vivo NEX такого великого сканера не виявилося.

Цікаво як скоро і в якому пристрої можна буде реально побачити новий покращений підекранний сканер відбитків пальців, і яка саме це буде модель. Уже в березні очікується Xiaomi Mi 9, можливо, у ньому?


18.01.2019 1005
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!