За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics M70: вибираємо універсальне «вухо»

img

Бездротова гарнітура M70 від Plantronics завдяки своїм особливостям практично зростається зі своїм власником, чи не прив'язуючи користувача до джерела звуку. Модель добре звучить і комфортно сидить у вусі в перебігу дня.

 

Відмінними рисами M70 став мінімальна вага (8 г) і вдала ергономіка, що дозволяє забути про влаштування на весь день. Легка і компактна, гарнітура оснащена зручним кріпленням і силіконовими вкладишами, комфортно розташовуються у вусі. Аксесуар виконаний у благородній чорному колорит, де крім багатофункціональної кнопки, все покрито матовим напиленням. Що набагато практичніше в щоденному побуті.

 

Серед явних переваг M70 - голосові підказки на декількох мовах. Приємний жіночий голосок проінформує власника про рівень заряду, тривалості розмови, статус підключення російською, англійською та чистою німецькою. За допомогою гарнітури ви зможете управляти рівнем гучності телефону і вибором музичних доріжок, адже тут задіяний протокол Bluetooth з підтримкою профілю A2DP. А якщо забути M70 в якомусь далекому ящику столу - вона автоматично перейде в режим «Глибокий сон», зберігаючи заряд до півроку. У режимі розмови протримається майже 11 годин, так що це ще й сама «довгограюча» модель на ринку.

 Plantronics M70

Бездротове «вухо» озвучує розмови з високою чіткістю завдяки системі шумозаглушення, реалізованої розробником. Цікаво, що для Android-смартфонів Plantronics розробив безкоштовну утиліту під назвою Find MyHeadset ®, яке швидко відшукає гарнітуру. Власників iPhone також не скривдили, випустивши міні-додаток відображення рівня заряду аксесуара прямо на екрані смартфона.

 

Висновок

Plantronics M70, це одна з найбільш довгограючих гарнітур на ринку, яка до того ж добре оснащена.

 

Спеціальні програми для смартфонів, а також система шумозаглушення, і голосові підказки вигідно виділяють її серед конкурентів.

27.07.2014 92
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!