За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics M55: стильне «вухо» для тривалих бесід

img

   Гарнітури від Plantronics - це якість, перевірена роками. Компанія вже понад півстоліття займається розробкою подібних пристроїв, перші з яких побували навіть в ... космосі. Слова першого космонавта, ступив на поверхню Місяця, прозвучали саме через апарат Plantronics, гідним продовжувачем якого стала модель M55.

   Правда відтоді дизайн гарнітур Plantronics серйозно змінився M55 - це зразок стилю і сучасної концепції невагомості. Аксесуар і виготовлений з пластика і важить всього 8 г, але і лицьова і задня частини - глянцеві з усіма витікаючими з цього наслідками. По всьому периметру гарнітура оброблена «решеточкой» під метал, що розділяє клавіші управління і мікрофон від заснування і створюючи ефект розбірної конструкції. Виглядає це дуже стильно, так що оцінить як молодь, так і покоління постарше.

    Ергономіка пристрою на тверду «п'ятірку». M55 можна носити з пластиковою дужкою і без. Вона об'ємна, добре сидить у вусі, а під довгими волоссям або головним убором буде зовсім непомітна. Управління логічне, розібратися з ним не складе труднощів: багатофункціональна кнопка на передній панелі і кнопка виключення - на торці. Правда використовувати кнопки не обов'язково - просунуте управління дозволяє швидко прийняти або завершити дзвінок звичайними голосовими підказками.



 Plantronics M55

   А що з якістю зв'язку? Саме це питання непокоїло розробників при оснащенні M55 ефективним способом захисту від сторонніх шумів. Широкосмугова технологія знижує перешкоди від вітру, дощу, інших шумових подразників, підвищуючи голос співрозмовника. Крім того, модель підтримує одночасне управління двома пристроями (Multipoint) і передачу музики на бездротове «вухо».

   Фішкою девайса став режим енергозбереження DeepSleep ™, де одного заряду вистачить майже на 5 місяців. Функція активується, якщо телефон власника не доступний більше 1,5 годин, після повернення в зону дії зв'язку (близько 10 м) розбудити гарнітуру можна натисканням кнопки виклику. У режимі розмови батарея протримається 11:00, що також непоганий результат.


   Висновок

   Як бачите, Plantronics перенесла в доступну гарнітуру функціонал більш дорогих пристроїв, зробивши М55 практично невразливою гарнітурою.


   Конкурентів у цього практично немає, адже він вміє все: передавати музику, працювати з двома девайсами, «впадати в сплячку» на 5 місяців, коли потрібно, виконує голосові команди і зручно сидить у вусі. А що ще потрібно?

09.07.2014 58
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!