За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Crumpler Jackpack Full Photo: Супервмісткий рюкзак для фототехніки

img

Сумки для фотокамер давно не новинка, як і рюкзаки для оптики. Але що робити, якщо потрібно транспортувати велику кількість фотоаксесуарів і лептоп на додачу, наприклад, на виїзну фотосесії до моря? У виробників на цей рахунок є маса варіантів, як у випадку з Crumpler Jackpack Full Photo.

 

Дана модель дозволяє легко і безпечно транспортувати масу різних девайсів. У два основних відділення Jackpack Full Photo поміститься 15-дюймовий ноутбук, дві професійні камери з зум-об'єктивами, два змінних об'єктива середніх розмірів, спалах, невеликий зум-об'єктив і ще парочка аксесуарів. Внутрішні габарити рюкзака складають 364х24х249 мм.

 Jackpack Full Photo

Основною перевагою Jackpack є його зручність. Ручки моделі наділені м'якими вкладками, завдяки яким легко переносити навіть максимально укомплектований рюкзак. В обробці використана спеціальна ущільнена тканина Chicken Tex і вологозахищені блискавки, адже в цьому рюкзаку може бути захована вельми дорога техніка. М'які лямки не натирають плечі і шию, так що користуватися перенесенням можна і взимку, і влітку. Для розподілу ваги між плечима і торсом у Jackpack є пара ременів: фіксуючі і поясний.

 

Добре продумано і внутрішнє оснащення - відділи всередині ущільнені м'якою підкладкою, що захищає ноутбук і камери від подряпин. Крім основних відділень є місткий органайзер з декількома кишенями і ще один відсік для швидкого доступу.

 Jackpack Full Photo

Висновок

Jackpack Full Photo від Crumpler - практичний, немаркий рюкзак, виготовлений з водостійких матеріалів, що захищають техніку від легкого дощу.

 

Цей аксесуар стане відмінним вибором, якщо ви потребуєте захисту професійної апаратури і інших гаджетів при перенесенні.

01.04.2014 41
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!