За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Continent 15.6 CC-032: Стильний аксесуар для прекрасних дам

img

Представницям прекрасної статі досить важко підібрати стильний аксесуар для свого ноутбука. Адже крім зручності і практичності, жіночі сумки повинні володіти привабливою зовнішністю, наприклад, як модель Continent 15.6 CC-032.

Цей аксесуар для «електронного помічника» перш за все відрізняється яскраво вираженою індивідуальністю і неординарністю. У відповідності зі сферою діяльності, стилю одягу і внутрішніх побажань ви зможете вибирати між 4-ма доступними кольорами: Brownprints - коричнево-білий, Blackprints - чорно-білий, Blueprints - синьо-білий і Redprints - червоно-білий принт.

сумка Continent 15.6 CC-032

Continent 15.6 CC-032 відмінно впорається з перенесенням і зберіганням 15,6'' девайсів, до того ж сумка практична у побуті, легко чиститься і не займає багато місця при вазі 380 г і габаритах внутрішнього відсіку 380х275х40 мм. В якості основних матеріалів тут виступають нейлон і поліестер, а стінки додатково оброблені пінообразним речовиною для посиленого захисту ноутбука.

Зовнішня привабливість не завадила виробникові створити вельми ергономічну модель із зручною конструкцією. Сумка Continent 15.6 CC-032 оснащена відразу двома ручками: короткою і довгою наплечной з широким фіксатором довжини і м'якою накладкою на плече. Основне відділення моделі закривається на блискавку, і кишеню-органайзер - на «липучку». Крім іншого, сумка має великий задній кишеню для різних документів, аксесуарів, канцелярського приладдя. Усередині передбачена додаткова захист для ноутбука у вигляді переміщуваної перегородки і ременя-фіксатора.

 сумка для ноутбука Continent 15.6 CC-032

Висновок

Стильна сумка Continent 15.6 CC-032 для 15,6'' девайсів не тільки захистить вашого електронного помічника від механічних пошкоджень, подряпин і бруду, але й не дасть загубитися в натовпі, ставши самим стильним жіночим аксесуаром.

14.11.2013 63
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!