За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Ulefone Armor X Dark Grey (6937748732341)

код товару: U0338673
Ціна за одиницю:
5402 грн
+120 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Діагональ екрану 5.5"
Роздільна здатність екрану 720 x 1440

Процесор

Процесор Mediatek MT6739
Частота процесора 1.5 GHz
Кількість ядер 4 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 2 Gb
Вбудована пам'ять 16 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 2
Основна камера 8 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 5 Mpx
Функції камери автофокус ,  спалах ,  HDR

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа мобільні сервіси Google ,  ігри ,  соціальні мережі ,  музичний плеєр ,  відеоплеєр
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммmicroUSB

Акумулятор

Ємність акумулятора 5500 mAh

Додатково

Особливості Qi wireless charging ,  IP68 certified
Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Вага 256 г

Інші

Виробник Ulefone
Модель Armor X Dark Grey
Артикул 6937748732341
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Ulefone Armor X Dark Grey (6937748732341)

За зовнішнім виглядом пристрою не складно здогадатися про те, що він володіє пило- та вологозахистом. Улефон Армор Ікс відповідає сертифікату IP68, що дозволяє занурювати його у воду і при цьому використовувати.

Виробник також заявив, що не страшні телефону високі і низькі температури. Металеві вставки не тільки відмінно вписуються в загальну концепцію, а й надійно захищають корпус смартфона. Рельєфне покриття і довгаста форма гаджета дозволяє комфортно тримати його в руці і перешкоджає вислизанню. Всі роз'єми важкого корпусу щільно захищені заглушками. Купити Ulefone Armor X у нас можна в графітовому сірому або перлинно золотом забарвленні.

Екран і продуктивність. 5,5-дюймовий екран заснований на IPS матриці, що визначає ефектну соковитість зображення. Завдяки щільності в 293 пікселя на дюйм, ні у кого не виникнуть претензії до чіткості картинки. Фулвіо дисплей також має гарне олеофобним покриття і першокласний захист від подряпин у вигляді скла Gorilla Glass 3.

Якщо ви не любите грати в Андроїд гри, то характеристики телефону Ulefone Armor X зможуть вас повністю влаштувати. На борту апарата перебуває чотирьохядерний чіп MT6739 і 2 GB ОЗУ. Пристрій дозволить комфортно працювати з декількома додатками відразу і отримувати миттєвий відгук. Однак для запуску ресурсоємних іграшок на кращих налаштуваннях параметрів смартфона виявиться недостатньо.

Молода і швидко розвивається Ulefone є одним з найбільших виробників аксесуарів і мобільних пристроїв в Китаї. Почала своє існування фірма в 2010 році. Часта реорганізація і зміна імені розтрощила початковий склад і сприяла створенню окремого підрозділу, який отримав своє відоме назва. Метою компанії є отримання міжнародного рівня і виробництво якісної продукції, здатної сподобатися багатьом шанувальникам бренду. Кожен смартфон Ulefone проходить численні етапи тестування і має міжнародний стандарт якості.

Різноманітні пристрої відрізняються доступною ціною, стабільною роботою програмного забезпечення і широким асортиментом, що дозволяє підібрати смартфон по собі, завдяки різноманітності дизайну і технічних параметрів. Численні відгуки, Ulefone отримує в основному позитивні, що підтверджується покупателмі, що роблять свій акцент на надійність і якість. Ці сучасні гаджети створені для того, щоб радувати своїх власників, відкриваючи перед ними світ розваг і надаючи допомогу в роботі.

Огляд смартфонів Ulefone показує, що компанія не зупиняється на своїх досягненнях і з кожним роком вдосконалюється. Так, наповнюючи гаджети сучасними розробками, фірма намагається вкласти в кожне своє пристрій родзинку, що виділяє його як в своїй лінійці, так і на своєму рівні.

Ціна є найбільш доступною серед конкурентів. Купуючи цей мобільний телефон, ви платите за надійний і якісний апарат, створений щоб стати незамінним помічником свого власника і найкращим ключем до насолоди віртуальним світом. Елегантні лінії ергономічних корпусів Ulefone роблять гаджети стильними та чарівними пристроями, здатними викликати заздрість конкурентів. Купити смартфони Ulefone в Україні можна на нашому сайті.

Команда експертів з Китаю прагне створити ідеальний телефон, щоб задовольнити сучасні вимоги своїх покупців по всьому світу, використовуючи три концепції стилю і елегантності, продуктивності і доступності продукції. Ulefone головним чином зосереджений на виробництві інноваційних та зручних смартфонів з елегантним дизайном, високою якістю збірки.

Будьте впевнені, що кожна модель має вишуканий зовнішній вигляд, свою індивідуальність і унікальність. Продуктивність Ulefone є серцем ідеального телефону. Для того, щоб конкурувати в світі швидко зростаючої мобільної індустрії, ми використовуємо самі новітні технології. Наша мета полягає в тому, щоб постійно забезпечувати краще.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5402 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!