За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-A525F/128 (Galaxy A52 4/128Gb) Light Violet (SM-A525FLVDSEK)

код товару: U0514912
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Ціна за одиницю:
12110 грн
Ціна за одиницю:
7999 грн
+119 бонусів
+79 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 6.5"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 720G
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 1 Тb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 64 + 12 + 5 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Функції камери покадрова зйомка ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  панорама ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  музичний плеєр ,  ігри
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetoothNFC
Навігація GalileoBeiDouGPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 4500mAh

Додатково

Особливості IP67
Вбудовані датчики G-sensor ,  Hall Sensor ,  датчик освітлення ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 159.9 х 75.1 х 8.4 мм
Вага 189 г

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-A525F/128 (Galaxy A52 4/128Gb) Light Violet
Артикул SM-A525FLVDSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806092090040
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Більше фарб - менше рамок

Samsung Galaxy A52 отримав яскравий безрамковий Super AMOLED 6,5'' Infinity-O екран з роздільною здатністю FHD+ і яскравістю до 800 ніт, зображення на якому відмінно видно навіть при денному світлі. Функція захисту очей "Eye Comfort Shield" знижує вплив на очі синього світіння, плавний екран з частотою до 90 Гц забезпечує комфортний скролінг і точне управління в додатках і іграх.

Тонкий дизайн

Samsung Galaxy A52 укладений в супертонкий корпус із закругленими гранями і кутами. Задня панель з матовою текстурою і незвичайне розташування камер надають смартфону елегантний вигляд. Вибирайте будь-який з чотирьох доступних кольорів (чорний, синій, лавандовий, білий), щоб підкреслити свій стиль.

Приголомшливі фото

Блок камер Samsung Galaxy A52 складається з чотирьох модулів, кожен з яких відповідає за свої завдання. Основна камера 64 Мп робить дивовижні по чіткості і яскравості фото при будь-якому освітленні. Для отримання панорамних знімків задіюються ресурси камери 12 Мп з надшироким об'єктивом. За глибину кадру відповідає камера з датчиком глибини 5 Мп. Дрібні об'єкти виходять чіткими і деталізованими на знімках, зроблених за допомогою макрокамери 5 Мп.

Краса навіть в дрібницях

Роздивіться унікальну красу крихітних об'єктів на чітких і насичених фотографіях, знятих на макрокамеру 5 Мп. Цифровий ефект боке допоможе акцентувати увагу на центральному елементі за допомогою м'якого розмиття фону.

Функція оптичної стабілізації (OIS) для збільшення чіткості

Функція оптичної стабілізації зображення допоможе отримати насичені і деталізовані фото навіть в умовах поганої освітленості. Камера захоплює більше світла і згладжує тремтіння рук під час зйомки, щоб зробити кожен знімок максимально чітким і яскравим.

Суперстабілізація для плавних відео

Надширококутна камера з інтелектуальним ПО записує чіткі і плавні відео, за якістю порівнянні з роликами, знятими на спеціалізовану екшн-камеру. Зберігайте чіткі спогади про яскраві моменти життя з допомогою Samsung Galaxy A52 з режимом суперстабілізаціі.

Розстановка акцентів в кадрі

Регулюйте рівень різкості як до, так і після зйомки, щоб виділити об'єкт і вибрати правильний рівень розмиття фону. Камера 5 Мп з датчиком глибини забезпечує отримання професійних знімків в умовах мобільної фотозйомки.

Захист від вологи

Вам не доведеться переживати, якщо ваш смартфон намок. Завдяки захисту корпусу по стандарту IP67 Samsung Galaxy A52 не вийде з ладу навіть після короткочасного занурення в прісну воду на глибину до 1 м.

Залишайтеся на зв'язку

Samsung Galaxy A52 отримав батарею ємністю 4500 мАг, яка дасть можливість користуватися смартфоном до двох днів без підзарядки. Підтримка швидкої зарядки потужністю 25 Вт швидко поповнить заряд батареї, щоб ви продовжували жити в активному ритмі.

Ваш відбиток пальця - кращий захист

Високотехнологічний дактилоскопічний сканер, вбудований в екран, і функція біометричної ідентифікації доступу Samsung Pass за частки секунди розпізнають ваш унікальний відбиток і розблокують доступ до захищених додатків і особистих даних.

Вишуканий дизайн у стилі мінімалізму
Смартфон Galaxy A52 стильно виглядає та зручно лежить в руці. Унікальний дизайн блоку камер і матова текстура корпусу виділяють модель серед інших. Смартфон представлений в чотирьох кольорах: у чорному, білому, блакитному та фіолетовому.
Дивовижний дисплей для плавного перегляду
Насолоджуйтесь чітким і деталізованим зображенням на 6,5-дюймовому Super AMOLED дисплеї з дизайном Infinity-U. Яскравість до 800 nit забезпечить відмінну видимість екрану навіть при яскравому денному світлі. Режим для захисту зору "Eye Comfort Shield" зменшує кількість синіх променів, а для комфортного перегляду під час гри чи скролінгу контенту передбачена ультраплавна прокрутка.
Камера для дивовижної точності передачі деталей
Камера Galaxy A52 складається з чотирьох об'єктивів з підтримкою AI та оптичної стабілізації OIS. Для надточних кадрів передбачена 64-мегапіксельна камера, а для широкого охоплення сцени встановлена надширококутна камера.
Забудьте про розмиття кадрів
Функція оптичної стабілізації кадру (OIS) налаштовує процес фото- та відеозапису, усуваючи розмиття картинки від тремтіння рук і забезпечує ідеально чіткі кадри навіть при слабкому освітленні. Камера вловлює більше світла, щоб ваші фото були максимально яскравими.
Розширте ваше поле зору
Зберігайте всю повноту відтінків сюжету, використовуючи 12-мегапіксельну камеру з широким охопленням. Кут огляду камери аналогічний з оком людини й становить 123 градуси, тому ви легко зможете зафіксувати чудовий вигляд природних або міських пейзажів.
Камера! Суперстабілізація! Мотор!
У режимі суперстабілізації модель Galaxy A52 забезпечує плавність і стабільність ваших відео. Пристрій забезпечує якість зйомки на рівні висококласної екшн-камери, використовуючи камеру з ультраширококутним об’єктивом і предиктивне програмне забезпечення.
Фокус на центральному об'єкті фото
Регулюйте рівень розмиття фону як до, так і після фотографування, застосовуючи можливості 5-мегапіксельної камери з сенсором глибини. Покращена конструкція об'єктива усуває появу фонового шуму на фото, тому ваші знімки будуть виглядати професійно.
Стереозвучання на ваших долонях
Два стереодинаміки, розташовані зверху та знизу корпусу, створюють ефект стереозвучання. Дивіться відео чи грайте в ігри, насолоджуючись звуком найвищої якості та занурюючись у те, що відбувається на екрані.
Функція швидкої зарядки й тривала робота
Продовжуйте ваш динамічний спосіб життя, не припиняючи переглядати веб-сайти, обмінюватися контентом і грати в ігри. Містка батарея 4500 мАг забезпечить автономність моделі протягом 2 днів, адже Galaxy A52 працює під управлінням алгоритмів машинного навчання. Завдяки цьому, система зберігає та аналізує сценарії використання пристрою, підвищуючи потужність смартфона й продовжуючи час роботи на одному заряді. А щоб ви могли заповнити заряд акумулятора за короткий час, Galaxy A52 підтримує функцію швидкої зарядки 25 Вт.
Збільшений простір для ігрових сеансів і контенту
Продуктивний процесор і значний запас вбудованої пам'яті смартфона забезпечать нескінченні розваги. Потужний восьмиядерний чипсет і 4 Гб або 8 Гб оперативної пам'яті створюють надійну платформу для плавної та збалансованої роботи Galaxy A52. Зберігайте все, що захочете, використовуючи 128 Гб або 256 Гб вбудованої пам'яті. А щоб збільшити місце для зберігання, скористайтеся накопичувачем microSD до 1 Тб.
Будьте попереду суперників завдяки Game Booster
Звільніть ігрову міць вашого Galaxy A52, використовуючи для цього мобільний додаток Game Booster. Програма має просте меню, щоб ви могли легко управляти процесом геймінгу. Завдяки можливостям Game Booster забезпечується плавність зображення та природність дій героїв сюжету, а також скорочується витрата батареї та час завантаження ігор. Поринайте в сюжет, насолоджуючись ефективністю та тривалістю ігрового сеансу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12110 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!