За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Huawei P Smart 2021 4/128Gb Blush Gold (51096ACA)

код товару: U0469879
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.67"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор HiSilicon Kirin 710A
Частота процесора 2.2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 512 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 48 + 8 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери HDR ,  розпізнавання обличчя ,  панорама ,  геотегінг ,  автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 10
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  FM-радіо ,  ігри ,  мобільні сервіси Huawei
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація GPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 22.5 W
Вбудовані датчики гіроскоп ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 165.65 x 76.88 x 9.26 мм
Вага 206 г
Колір золотий

Інші

Виробник Huawei
Модель P Smart 2021 4/128Gb Blush Gold
Артикул 51096ACA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6941487205585
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Дизайн

Любов з першого поглядуЗавдяки високоякісному виконанню та ексклюзивному покриттю, елегантний зовнішній вигляд HUAWEI P Smart 2021 у поєднанні з вигнутими краями забезпечує комфортне відчуття, коли ви тримаєте пристрій у руці. Три динамічні кольори сяють у променях світла та закохують у цей телефон із першого погляду.Швидка зарядка HUAWEI SuperCharge 22,5 ВтЗаряджання за лічені хвилиниОснащений зарядним пристроєм HUAWEI SuperCharge потужністю 22,5 Вт, телефон HUAWEI P Smart 2021 дає змогу переглядати відео впродовж 2 годин лише після 10 хвилин заряджання. Ви зможете насолоджуватися кожною миттю свого життя, не перериваючись на підзаряджання.2Велика батарея 5000 мА*год 3Розважайтеся не слідкуючи за часомАкумулятор ємністю 5000 мАг у поєднанні з інтелектуальним алгоритмом енергозбереження легко забезпечить вам до 38,2 годин розмов у мережі 4G, 16,6 годин відтворення відео в режимі онлайн і 12 годин 4G-веб-серфінгу.2 Тепер ви можете ще довше насолоджуватися улюбленими розвагами.

Чотири AI-камери

Завжди готовий досліджуватиHUAWEI P Smart 2021 обладнаний чотирма приголомшливими камерами зі штучним інтелектом. З легкістю зафіксуйте на фото все, що забажаєте, вдень і вночі. Ці чудові камери можуть знімати масштабні гірські хребти, віддалені об’єкти або сцени крупним планом.

Камера високої роздільної здатності 48 Мп

Чіткі яскраві деталі48-мегапіксельна камера високої роздільної здатності допоможе вам зафіксувати незабутні моменти в яскравих і надзвичайно чітких деталях. Вражаючі пейзажі або приголомшливі портрети — ви зможете побачити всі найдрібніші деталі з надзвичайною чіткістю.Режим нічної зйомкиЛовіть красу моменту навіть за недостатнього рівня освітленняВисококласний сенсор HUAWEI SuperSpectrum працює разом з алгоритмами штучного інтелекту, даючи змогу досліджувати красу кожної миті навіть за слабкого світла. Фотографуйте вулиці міста при світлі ліхтарів або робіть чарівні портрети у сутінках без особливих зусиль.Ультраширококутний об'єктивЗробіть знімок у форматі «все-в-одному»Завдяки 120-градусному ширококутному об'єктиву ви можете повністю сфотографувати величну будівлю або зробити фотографію компанії друзів, не відступаючи назад.

Дисплей FHD+ із діагоналлю 6,67"

Ширший та чіткіший оглядЗавдяки 6,67-дюймовому FHD+ дисплею та відмінному співвідношенню екрана до корпусу 90,3%, 4 HUAWEI P Smart 2021 забезпечує відмінний огляд і яскраві кольори. Водночас, фронтальна камера по центру забезпечує оптимальні результати зйомки.Бічний сканер відбитків пальцівГотовий до роботи за митьФункція розпізнавання відбитків пальців інтегрована в кнопку живлення пристрою і забезпечує додаткову зручність і безпеку. Акуратно торкніться телефону збоку, щоб за лічені долі секунди ввімкнути екран і в безпечний спосіб розблокувати свій пристрій.Великий обсяг пам'яті 4 ГБ+128 ГБ 5Досить вирішувати, що видалити4 ГБ оперативної пам'яті дають змогу одночасно запускати декілька програм і спокійно перемикатися між ними. 128 ГБ вбудованої пам'яті забезпечує великий обсяг вільного місця для збереження ваших улюблених відео, фотографій, ігор, додатків.EMUI 10.1Смарт-скріншот 6Щоб зробити знімок екрана, потрібно лише двічі постукати кісточками по дисплею або постукати та намалювати обмежену зону для знімку тільки певної частини екрана. Також можна постукати по екрану й намалювати букву «S», щоб зробити знімок екрана з прокручуванням.EMUI 10.1HUAWEI MeeTimeНавіть за наявності слабкого сигналу мережі додаток HUAWEI MeeTime дає змогу отримати стабільну якість звуку й високу роздільну здатність відео на інших пристроях HUAWEI.7 Насолоджуйтеся дзвінками, продуктивними зустрічами та різноманітними розвагами за допомогою HUAWEI MeeTime.Магазин додатківHUAWEI AppGallery — це офіційна платформа для розміщення додатків від компанії Huawei, призначена для пошуку, завантаження, управління й обміну програмами для мобільних пристроїв. Компанія продовжує розробляти глобальну екосистему додатків, яка надаватиме користувачам захищені, ретельно відібрані програми для виконання різноманітних завдань. Насолоджуйтеся ексклюзивним контентом, дізнавайтеся про заходи та спеціальні пропозиції у вашому регіоні.1. Чотири камери: основна камера 48 Мп, ультраширококутна камера 8 Мп, камера для ефекту боке 2 Мп та макро-камера 2 Мп.2. Дані досліджень лабораторій HUAWEI. Робочий ресурс акумулятора залежить від фактичних умов використання.3. 5000 мАг є типовим значенням. Номінальна ємність акумулятора становить 4900 мАг.4. Дані досліджень лабораторій HUAWEI. Метод розрахунку співвідношення площі дисплея та корпусу: активна площа екрана/загальна площа фронтальної поверхні пристрою.5. Попередньо встановлене програмне забезпечення займає деякий обсяг вільного місця, тому доступної пам'яті може бути менше, ніж зазначено.6. Для забезпечення нормальної роботи цієї функції може знадобитися оновлення HOTA.7. У перелік пристроїв входять смартфони та планшети HUAWEI зі встановленою оболонкою EMUI10 і новішою версією. Ця функція доступна лише в деяких країнах або регіонах. Докладну інформацію ви можете отримати в службі підтримки клієнтів HUAWEI.* У цьому продукті попередньо встановлений магазин додатків HUAWEI AppGallery замість Google Play.
Смартфон Huawei P Smart 2021
6.67-дюймовий FHD+ дисплей
Система з чотирьох AI-камер 48 Мп
Батарея 5000 мАг
Швидка зарядка SuperCharge 22.5 Вт
Яскравий сучасний дизайн
Задня кришка Huawei P Smart 2021 м'яко переливається при кожному русі, повторюючи природну гру світла і тіні. Елегантний дизайн з вигнутими краями підкреслює сучасний статус смартфона і забезпечує високий користувальницький комфорт. Пристрій зручно лежить в руці, зручно розташовані елементи управління дозволяють легко користуватися P Smart навіть однією рукою.
Неперевершена чіткість
Основний модуль камери з високою роздільною здатністю 48 Мп і інтелектуальними алгоритмами обробки зображення допоможе отримати ідеальний кадр. Камера автоматично редагує знімки і робить їх більш чіткими і природними.
Ультраширокий кут
Ультраширокий об'єктив 8 Мп робить чудові панорамні фото з кутом огляду 120 градусів. Тепер в кадр повністю поміститься вся велика компанія, приголомшливий морський пейзаж або шедевр міської архітектури.
Дисплей, який не визнає меж
Безмежний 6.67-дюймовий FHD+ дисплей займає 90.3 % площі фронтальної поверхні завдяки мінімальним рамкам і непомітному вирізу по центру під фронтальну камеру. Huawei P Smart 2021 забезпечує відмінний огляд, точну передачу кольору і чудову деталізацію зображення по всій площі дисплея. Насолоджуйтесь улюбленими серіалами і іграми на екрані, який ламає звичні стереотипи візуального сприйняття.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5444 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!