За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сухий корм для кішок Carpathian Pet Food Optimal Care 12 кг (4820111140817)

код товару: U0809374
Вага упаковки:
Вага упаковки:
Вага упаковки:
Ціна за одиницю:
1549 грн
Ціна за одиницю:
217 грн
+63 бонуса
+8 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вага упаковки 12 кг
Призначення основне годування
Клас преміум
Порода усі породи
Основні інгредієнти курка ,  окунь
Тип упаковки мішок
Країна-виробник Україна

Інші

Виробник Carpathian Pet Food
Модель Optimal Care 12 кг
Артикул 4820111140817
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Carpathian Pet Food – Optimal Care. Містить збалансовану кількість білків, жирів, вуглеводів для підтримання енергетичного балансу на належному рівні. Виходячи з особливостей та потреб у харчуванні даної групи котів та кішок, сухий корм «Optimal Care» містить кальцій, фосфор, вітамін D для зміцнення кісток та зубів, глюкозамін та хондроїтин для захисту хрящів, зв’язок та еластичності суглобів, Омега-3 та Омега-6 для блиску шерсті. Наші фахівці вміло поєднали інгредієнти «Optimal Care», щоб задовільнити щоденні потреби в харчуванні Ваших улюбленців.

Особливості корму: М`ясо курки 34%, Для повноцінного щоденного раціону дорослих котів та кішок створено корм з високим відсотком м’яса, які є джерелом замінних і незамінних амінокислот та основою здоров’я котів і кішок. Підвищений вміст високозасвоюваних протеїнів (L.I.P.), вітамінів та мінералів. Для підтримки роботи м’язів дорослих котів та кішок важливим доповненням корму «Optimal Care» стали ізолят сироваткового протеїну та гідролізат печінки. Для даної групи котів і кішок останні відіграють роль джерела високоякісного та високозасвоюваного білку (L.I.P.), багатими амінокислотами (BCAA) з найвищим з усіх відомих натуральних продуктів харчування рівнем їх змісту, з нульовим вмістом вуглеводів, лактози і жирів, відносяться до швидких протеїнів Екстракт виноградних кісточок.

Зміцнення серцево-судинної системи, джерело поліфенолів, антиоксидантів, попереджує старіння та виводить шлаки. Сублімовані овочі. Буряк, морква та томати забезпечують організм дорослих котів та кішок вітамінно-мінеральним комплексом, високим вмістом йоду та клітковини, сприяють відновленню клітин печінки, покращують роботу зорового апарату та обмінні процеси ШКТ. Фрукти та ягоди. Яблука, шипшина, чорниця та журавлина збагатили гранулу корму для дорослих котів та кішок вітамінами А, Е, С, групи В, мінералами, які загально укріплюють і тонізують організм Вашого вихованця; зміцнюють травну, сечовивідну та нервову системи; покращують склад крові, потужний імуномодулятор, мають протизапальну дію. Пребіотик Actigen Кожен день на організм котів та кішок діють різні стресові фактори зовнішнього середовища. В стресових ситуаціях захисні сили макроорганізму кота та кішки послаблюються, одночасно з цим умовно патогенна мікрофлора активується та викликає захворювання тварини. Профілактику та корекцію дисбіотичних порушень за допомогою замісної терапії застосували Actigen – пребіотик нового покоління, рідкісний життєвонеобхідний компонент, виготовлений з багатого зовнішнього шару дріжджових клітин.

Попадаючи в організм, він витісняє із кишечника патогенні мікроорганізми та сприяє заселенню його новими видами бактерій, які формують нормальну мікрофлору. Без консервантів та барвників М'ясо морського окуня 3%, Містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору, нікотинову кислоту і вітамін D, які є важливим фактором оздоровлення кісток і нервової системи і сприяють засвоєнню.

Жир курячий. Оптимальна кількість курячого жиру в кормі покращує енергетичний баланс вашого улюбленця, підвищує та пролонгує його мобільність, динамічність протягом дня Омега-3 та Омега-6. Поліненасичені жирні кислоти. Для блиску шерсті та еластичності шкіри гранула наповнена Омега-3 та Омега-6. Екстракт Юкки Шидигери зменшує запах екскрементів, володіє протизапальною дією, очищує кров, допомагає шкірі виводити токсини, підвищує імунітет організму у котів та кішок. Сушені трави. Подорожник, корінь лопуха, деревій, петрушка: зміцнюють кровоносні судини, стимулюють травлення, нормалізують роботу сечовивідної системи, що є важливим для дорослих котів та кішок, є джерелом вітамінів А, К, С, РР та групи В. Таурин.

Таурин є життєвонеобхідним елементом для оптимального функціювання зорового апарату, серцево-суддиної та репродуктивної систем. Екструдовані злакові вищого ґатунку Пшениця та бурий нешліфований рис, харчові волокна бурякового жому і пшеничних висівок є запорукою покращеного травлення, профілактикою метеоризмів, формування малої кількості та оптимальної консистенції стулу. Гідролізат панциру ракоподібних та гідролізат хрящу є джерелом глюкозаміну та хондроїтину. Важливі для захисту хрящів та зв’язок, еластичності суглобів. Вітамінно-мінерально-амінокислотний комплекс з L-карнітином в хелатній формі.

Завдяки додаванню вітамінно-мінерально-амінокислотного комплексу саме в хелатній формі в раціон котів та кішок, сповільнюється утворення зубного нальоту та каменю. Також цьому сприяє спеціально розроблена гранула корму, яка підвищує поїдання і покращує травлення.

Склад корму: Дегідратоване м’ясо куряче не менше 34%, Рис бурий нешліфований. Буряковий жом натуральна клітковина. Яєчний порошок. Ізолят сироваткового протеїну джерело L.I.P. Фрукти та ягоди яблука, шипшина, чорниця, журавлина. Таурин. Дегідратоване м’ясо морського окуня не менше 3%, Курячий жир 1-го сорту. Гідролізат печінки. Висівки пшеничні. Целюлоза харчова Екстракти та трави екстракт виноградних кісточок, екстракт Юкки Шидигери, подорожник, корінь лопуха, деревій, петрушка Вітамінно-мінерально- амінокислотний комплекс з L-карнітином в хелатній формі.

Енергетична цінність в 100 г продукту – 390 кКал.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1549 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!