За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сковорода Flonal Pietra Viva 22 см (PV8PB2270)

код товару: U0899484
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип сковороди традиційна
Серія Pietra Viva
Форма кругла
Матеріал алюміній
Діаметр 22 см
Висота 6 см
Товщина стінок 3 мм
Товщина дна 3 мм
Тип внутрішнього покриття антипригарне покриття
Матеріал ручки бакеліт

Додатково

Розміри 38.5 x 22.5 x 7.8 см
Кріплення ручок гвинтове
Особливості можна мити в посудомийній машині
Колір внутрішнього покриття сірий
Колір сірий
Вага 0.590 кг

Інші

Виробник Flonal
Модель Pietra Viva 22 см
Артикул PV8PB2270
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Лінійка посуду Flonal Pietra Viva заснована на необхідності забезпечити споживача високоякісним посудом для щоденного та інтенсивного використання за помірною вартістю. І таки особливості, як потовщені стінки, індикатор нагріву, протиковзке дно та надстійке антипригарне покриття підкреслюють, що цей зручний для приготування їжі посуд слугуватиме не один рік.

Сковорода має екологічно чисте антипригарне покриття Magma-Tech, що не містить шкідливих і алергенних речовин, складається з чотирьох внутрішніх шарів, підсилених твердими мікромінеральними часточками , та лишається стійким навіть при використанні металевих кухонних аксесуарів, роблячи можливим приготування їжі без додавання олії. Зовнішнє покриття з термостійкої порцелянової емалі забезпечує легкий догляд за посудом, лишаючись стійким при високих температурах.

Індикатор нагріву T-SAVER розташований між ручкою та корпусом сповістить про оптимальний час початку приготування, та збереже посуд від перегріву. Шовкотрафаретний друк на зовнішній частині дна забезпечує кращі протиковзкі властивості для безпечного приготування. Стінки товщиною 3 мм і багатошарове дно дозволяють готувати широкий спектр щоденних страв, та роблять цю сковороду придатною для тушкування.

До сковорідки ідеально пасує кришка Flonal Glass Lid 28 см, кришка Flonal Multisize Glass Lid 28/30/32 см, та кришка Flonal Multisize Glass Lid 24/26/28 см.

100% MADE IN ITALY
На відміну від багатьох інших виробників, що лише прикриваються гучним словосполученням Made in Italy, компанія Flonal має власну фабрику площею 20 000 м2, розташовану у Фано (Італія), де здійснюються всі виробничі процеси, починаючи з відбору сировини, і до остаточної обробки продукту в усіх його деталях. Тут же знаходиться і офіс компанії, що забезпечує всі етапи від розробки дизайну до маркетингу і збуту продукції. 

  • Матеріал: алюміній
  • Сумісність з джерелами тепла: газові плити, електричні плити, галогенні плити, склокерамічні плити
  • Внутрішнє покриття: антипригарне мінеральне Magma-Tech
  • Зовнішнє покриття: ультрастійка порцелянова емаль з ефектом каменю, що легко очищується
  • Форма: кругла
  • Тип кріплення ручки: гвинтове
  • Матеріал ручки: бакеліт Soft Touch
  • Колір: темно-сірий
  • Призначення: для приготування широкого спектру повсякденних страв, в тому числі для смаження овочів, м'яса та риби, для тушкування.

T-SAVER
Надзвичайно корисний індикатор нагріву, що дозволить одночасно готувати корисну їжу, заощаджувати енергію та гроші та врятувати сковороду від перегріву. Індикатор знаходиться на захисному екрані полум'ягасника (металевої частини між ручкою та сковородою). Коли сковорода холодна - полум'ягасник має чорний колір. Коли сковорода розігріта до температури достатньої для початку приготування, екран полум'ягасника біліє і на ньому проявляється зелений логотип Flonal. Таким чином Ви зможете почати готувати в правильний момент і подовжите термін служби своєї сковороди з антипригарним покриттям.

NO SLIP BOTTOM
Компанія Flonal забезпечила всю лінійку посуду Petra Viva важливою технічною особливістю - спеціальним протиковзким покриттям зовнішньої поверхні дна сковорідок, сотейників та каструль, що наноситься методом шовкотрафаретного друку та гарантує максимальну безпеку під час приготування їжі.

MAGMA-TECH COATING
Структура і зовнішній вигляд антипригарного покриття Magma-Tech дійсно нагадують один з найстаріших матеріалів на землі - затверділу лаву (магму), проте покриття від Flonal значно твердіше. Чотири шари внутрішнього покриття загальною товщиною 35 мікрон формують стійку оболонку з відмінними антипригарними властивостями. Покриття Magma-Tech посилене мікромінеральними частинками різної форми і величини, що перешкоджають пошкодженню антипригарного шару , і сприяють стабільній та ефективній роботі протягом років. Це екологічно чисте покриття на водній основі наноситься товстими шарами методом напилення, не містить шкідливих сполук перфтороктанової кислоти (PFOA), нікелю, та інших важких металів. Покриття достатньо стійке в тому числі і до використання металевих столових приборів та аксесуарів для приготування їжі. Для приготування їжі в посуді з антипригарним покриттям Magma-Tech немає необхідності додавати олію чи жир, отже їжа після приготування лишається здоровою і корисною. Зовні ж стінки вкриті термостійкою та стійкою до подряпин порцеляновою емаллю, що полегшує догляд за посудом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

966 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!