За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пилосос iRobot Roomba 676 (R676040)

код товару: U0446748
Ціна за одиницю:
9992 грн
+528 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип пилососа робот
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування Wi-Fi
Потужність всмоктування 33 Вт

Живлення

Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 60 хв
Час зарядки 2 години
Ємність аккумулятору 1800 mAh

Додатково

Фільтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.6 л
Довжина шнура бездротовий
Рівень шуму 58 дБ

Фізичні характеристики

Розмір 335 х 335 х 93 мм
Вага 3.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник iRobot
Модель Roomba 676
Артикул R676040
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5060359287236
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бездоганна навігація

Технологія iAdapt Navigation використовує повний комплекс датчиків, щоб прокладати шлях у домі та кутках приміщень. Нічого не сховається від "очей" вашого робота-пилососа. Він завжди знайде правильний шлях і не пропустить нічого, що гідне його уваги. Яким би складним не було планування у вашій оселі, Roomba 676 впорається з будь-якими викликами.

Бруду немає місця

Комплекс датчиків в Roomba 676 допомагає йому виявити будь-які скупчення бруду, навіть ті, що звичайному людському оку майже не помітні. Робот-пилосос за допомогою своїх датчиків та інтелектуальної системи виявить найвищу концентрацію бруду, а також виконає прибирання в тих місцях, де це потрібно в першу чергу.

Сходи не страшні

Однією з серйозних проблем при наведенні ладу у деяких видах приміщень є сходи й подібні до них перешкоди (наприклад, високі пороги або великі перепади висоти між окремими кімнатами). Однак для Roomba 676 подібні речі не становлять небезпеки, і він не впаде з високого порогу або сходинок, оскільки оснащений спеціальними датчиками. Вони допоможуть пристрою вчасно визначити перешкоду.

Мобільний додаток для комфортного керування

Для керування Roomba 676 є зручний і простий у використанні мобільний додаток iRobot HOME, який також підходить для деяких інших моделей iRobot Roomba. Встановіть додаток на свій мобільний гаджет і під’єднайте його до пилососа Roomba 676. Ви отримаєте чудову можливість підтримувати будинок в ідеальній чистоті незалежно від того, де ви знаходитесь. А коли ви повернетеся додому, то вас зустріне майже ідеальний порядок і чистота, заслуга яких буде належати роботу-пилососу. У Roomba 676 є повна сумісність з гаджетами, обладнаними системою Amazon Alexa.

Прибирання за розкладом

Чистота та порядок в оселі – результат регулярного та ретельного прибирання. Однак робити це вручну або навіть за допомогою традиційних інструментів не завжди виходить. Roomba 676 надає вам унікальний шанс забути про те, що таке регулярне ручне прибирання. Просто налаштуйте у своєму мобільному додатку iRobot HOME розклад для вашого робота-пилососа, і він буде виконувати все сам, хоч кожен день. Тільки уявіть, ваш дім сяє чистотою і вражає порядком, але ніяких особливих зусиль для цього не потрібно, достатньо скористатися своїм гаджетом.

Збере весь бруд

Робот-пилосос Roomba 676 оснащений знаменитою фірмовою триступеневою системою прибирання, яка допомагає пристрою підібрати, підняти та всмоктати з поверхні навіть найдрібніші частинки бруду практично з будь-якої поверхні: килимів, ламінату або твердого покриття. Допоможуть це зробити і спеціальні обертові щітки.

Фільтри AeroVac

Roomba 676, як і низка інших моделей роботів-пилососів, має вбудовану систему для встановлення фільтрів AeroVac. Це фірмова технологія компанії iRobot, яка дозволяє збирати дрібний пил і піклуватися про ваше здоров'я та здоров'я ваших гостей. Гіпоалергенні характеристики, отримані таким чином, порадують тих користувачів, які мають проблеми з реакцією на пил та інші алергенні елементи

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9992 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!