За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS GX502GW (GX502GW-ES048T)

код товару: U0365072
Ціна за одиницю:
71343 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип ноутбуку Ігровий

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Частота оновлення екрану 144Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 9-th generation

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA Geforce RTX 2070
Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ

Мультимедіа

Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Живлення

Ємність батареї 4 cell

Фізичні характеристики

Вага 2.0 кг
Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель GX502GW
Артикул GX502GW-ES048T
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Менше. Швидше. Легше

ROG Zephyrus S GX502 – це універсальний ноутбук з операційною системою Windows 10, який однаково добре підходить і для ігор класу AAA, і для професійної роботи. У його тонкому корпусі ховається новітній процесор Intel Core i7 дев'ятого покоління та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2070, причому інноваційна система охолодження дозволяє розкрити весь швидкісний потенціал цих компонентів. Дисплей ноутбука може похизуватися бездоганним передаванням кольорів (сертифікація PANTONE) та чудовими швидкісними характеристиками (240 Гц, 3 мс). Підтримується перемикання між дискретним та вбудованим графічними ядрами: один режим (G-Sync) призначений для ігор, а інший (Optimus) – для збільшення часу автономної роботи.

Витонченість та сила

При товщині 18,9 мм і масі менше ніж 2 кг модель Zephyrus S GX502 на чверть тонша і майже наполовину легша, ніж типові 15-дюймові ноутбуки, однак це не заважає їй видавати чудову продуктивність, достатню і для продуктивної роботи, і для захопливої гри. Витончений корпус, виготовлений з міцного металу, вирізняється стильним дизайном та довговічністю при повсякденному використанні. При цьому виконане з прогумованого пластику оздоблення ділянки під зап'ястями допомагає уникнути забруднень, щоб пристрій завжди зберігав бездоганно професійний зовнішній вигляд.

Міцний, але легкий

Корпус ноутбука виконаний з металу – спеціального магнієво-алюмінієвого сплаву. Ось чому, попри неймовірну тонкість, він вирізняється міцністю й довговічністю, необхідними для інтенсивного використання кожен день. Щоб зробити панелі корпусу ще міцнішими, не збільшуючи їх товщину та масу, на них використовуються ребра жорсткості, виконані у вигляді стільникової структури. Ділянка корпусу під зап'ястями покрита спеціальною фарбою, яка запобігає появі брудних плям та відбитків від пальців. Контрастні текстури шліфованого оздоблення кришки геометрично ідеально поєднуються з вирізом, який потрібен для вентиляції у задній панелі корпусу, а скошені зовнішні межі поглиблені в районі тачпада, щоб ноутбук можна було без зусиль відкривати одним пальцем. На чорному тлі шліфованого металу кришки вогняно-червоним сяє культовий логотип геймерської серії ROG.

Невимушена міць

Об'єднуючи у своєму компактному корпусі новітній процесор Intel Core i7 дев'ятого покоління з революційною відеокартою GeForce RTX 2070, ноутбук ROG Zephyrus S GX502 є неймовірно потужною мобільною платформою. Завдяки функції ROG Boost графічний процесор може прискорюватися до частоти 1540 МГц (у режимі Turbo при енергоспоживанні у 115 Вт), забезпечуючи реалістичну графіку у комп'ютерних іграх, а висока обчислювальна потужність центрального процесора гарантує ефективну роботу професійних додатків.

Процесор Intel Core i7 дев'ятого покоління

Навіть найбільш ресурсомісткі ігри та додатки працюють легко на новітньому процесорі Intel Core i7-9750H, частота якого може досягати 4 ГГц завдяки технології Turbo Boost 2.0. Володіючи шістьма ядрами, він здатний виконувати 12 обчислювальних потоків одночасно, що робить його ідеальним вибором для багатозадачного режиму. Він допоможе продуктивніше працювати над мультимедійним контентом, наприклад редагувати відеоматеріали або здійснювати тривимірний рендеринг, а геймери зможуть з комфортом грати, спілкуючись паралельно у командному чаті й транслюючи ігровий процес через інтернет.

Відеокарта GeForce RTX

Графічна підсистема ноутбука представлена відеокартою GeForce RTX 2070, яка володіє революційною мікроархітектурою Turing: традиційні CUDA-ядра для програмованих шейдерів поєднуються у ній з RT-ядрами для трасування променів і тензорними ядрами для штучного інтелекту. Все це дозволяє домогтися у комп'ютерній грі більш реалістичного освітлення, затінення та відображень – причому у режимі реального часу! Завдяки функції ROG Boost відеокарта може працювати на частоті до 1540 МГц (режим Turbo, енергоспоживання – 115 Вт). Результат – красива картинка і стабільно висока частота кадрів навіть у найбільш ресурсомістких іграх.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

71343 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!