За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS ExpertBook B5 B5302CEA-L50743R (90NX03S1-M00BW0)

код товару: U0610883
Ціна за одиницю:
44082 грн
+501 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus ExpertBook

Дисплей

Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 11-th generation
Кількість ядер процесора 4

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта Intel Iris Xe Graphics

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 х Thunderbolt 41 х USB 3.2HDMImicroHDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro

Живлення

Ємність батареї 4 cell

Фізичні характеристики

Ширина 309 мм
Висота 16.9 мм
Глибина 210.6 мм
Вага 1.1 кг
Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель ExpertBook B5 B5302CEA-L50743R
Артикул 90NX03S1-M00BW0
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Портативний, потужний бізнес-орієнтований

ASUS ExpertBook B5 – сучасний ноутбук для корпоративних користувачів, виконаний на базі новітнього процесора Intel Core 11-го покоління. Його корпус з мінімалістичним дизайном вивірений у кожній деталі, щоб досягти максимальної легкості при міцності, що вимагається від мобільного пристрою. Ця модель може похвалитися чудовою автономністю – до 14 годин без підзарядки! – і наявністю двох твердотільних накопичувачів із підтримкою RAID-масивів. Також вона оснащена системою інтелектуального шумоподавлення та ексклюзивним тачпадом NumberPad 2.0. Її спрямованість на бізнесменів наголошується на наявності розвинених засобів інформаційної безпеки, включаючи сканер відбитків пальців та криптопроцесор TPM 2.0, які допоможуть забезпечити конфіденційність комерційних даних. Неймовірно компактний, але водночас потужний та міцний – ноутбук ExpertBook B5 стане ідеальним партнером у світі сучасного бізнесу.

Легша, міцніша, мобільніша

Верхня та нижня панелі ноутбука ExpertBook B5 виготовлені з чистого алюмінію, а область навколо клавіатури – з магній-алюмінієвого сплаву, тому його вага складає всього 1 кг. Він легко поміститься в портфель і готовий супроводжувати вас скрізь - і в офісі, і поза ним.

Працюйте легко!

Щоб допомогти вам легко і швидко справлятися з будь-якими робочими завданнями, ноутбук ExpertBook B5 має сучасну конфігурацію, доповнену гнучкими засобами адміністрування корпоративного класу. За його високу продуктивність відповідає процесор Intel Core i7 11 покоління з графічним ядром Iris Xe, а бездротовий модуль Intel Wi-Fi 6 забезпечує швидкісне підключення до мережі. Опціональна пара твердотільних накопичувачів є швидким і ємним сховищем для файлів, причому для додаткового підвищення швидкості передачі або захисту даних їх можна об'єднати в RAID-масив.

Антибликове покриття

ExpertBook B5 наділений тонкорамковим дисплеєм з покриттям антивідблиску, яке дозволяє з комфортом користуватися ноутбуком при будь-якому освітленні. Відмінна ергономіка, підтверджена сертифікацією TÜV Rheinland, робить цей дисплей ідеальним і для розважальних програм, і для професійної роботи.

Тривала автономність

ExpertBook B5 ніколи не підведе вас під час напруженого робочого дня або тривалого авіаперельоту, адже він зможе довго протриматися в автономному режимі. Втім, наступна заряджання не забере багато часу: рівень заряду акумулятора піднімається від 0 до 60% всього за 39 хвилин!

Шумопридушення за допомогою ІІ

Ноутбук ExpertBook B5 підтримує технологію інтелектуального шумоподавлення, що підвищує якість голосового зв'язку. Заснована на штучному інтелекті з машинним навчанням, вона покращує як вихідний, так і вхідний аудіосигнал, відфільтровуючи сторонні звуки.

До служби готовий!

Ноутбук ExpertBook B5 легко впорається з мінливістю мобільного життя, адже він відповідає вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD-810H та успішно пройшов суворі внутрішні тести ASUS, включаючи випробування на удари та падіння, роботу при екстремальних температурах тощо. Власник такого пристрою може бути повністю впевненим у його бездоганній надійності.

Підключення різної периферії

Ноутбук ExpertBook B5 має повноцінний комплект інтерфейсів, що включає Thunderbolt 4 (40 Гбіт/с, підтримка дисплеїв формату 4K, прискорена підзарядка, сумісність з USB 4), USB Type-A та відеовихід HDMI. Також є можливість підключення до провідних мереж з індивідуальною MAC-адресою – зручно для адміністрування пристрою в рамках корпоративної інфраструктури.

Підключення трьох дисплеїв

ExpertBook B5 дозволяє легко організувати робоче місце під час віддалення. Завдяки двом портам Thunderbolt 4 та відеовиходу HDMI 2.0 до нього можна підключити відразу три зовнішні дисплеї формату 4K – на додаток до власного дисплея ноутбука.

Захист даних та конфіденційності

У сучасному діловому світі інформація має найбільшу цінність, тому ноутбук ExpertBook B5 оснащений повноцінними засобами захисту, як фізичною, так і інформаційною. Серед них – слот для замку Кенсінгтон, криптопроцесор TPM 2.0, апаратна шторка для блокування веб-камери, сканер відбитків пальців.

NumberPad 2.0

NumberPad 2.0 – це тачпад, поєднаний із цифровим клавіатурним блоком. Достатньо одного дотику до піктограми NumberPad у правому верхньому кутку тачпада – і на ньому відобразяться клавіші для введення чисел, причому їхню яскравість можна регулювати натисканням на піктограму у верхньому лівому кутку. Навіть коли функція NumberPad активована, тачпад продовжує працювати за своїм початковим призначенням: інтелектуальний алгоритм розпізнає рухи пальців та автоматично визначає, чи вводите ви цифри чи керуєте курсором.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

44082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!