За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Наматрацник MirSon вовняний Valentino Woollen Aloe Vera 249/1 80x160 см (2200000370327)

код товару: U0688652
Ціна за одиницю:
2325 грн
+111 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Фізичні характеристики

Наповнювач овеча натуральна вовна: 70%, поліефірний розпушувач: 30%
Матеріал чохла сатин жакард + мікросатин
Особливості водонепроникні
Колір блакитний

Інші

Виробник MirSon
Модель вовняний Valentino Woollen Aloe Vera 249/1 80x160
Артикул 2200000370327
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Двосторонній непромокальний наматрацник на гумці по периметру з високоякісної італійської тканини. З одного боку — легка тканина мікросатин, яка забезпечить потрібну прохолоду в спекотні літні ночі, з іншого боку — 100% бавовняна тканина сатин, яка забезпечить вам тепло та затишок під час холодних зимових ночей.

Наматрацник здатний утримувати до 0,5 л води (завдяки чому Ваш матрац завжди залишатиметься сухим і чистим!). І на відміну від інших непромокальних наматрацників, він майже не шарудить. Великою перевагою є те, що наматрацник має прекрасну терморегуляцію, інакше кажучи, наматрацник здатний дихати, саме тому під час сну не виникає "парникового ефекту". Ви не будете потіти, і зможете спокійно насолоджуватися солодкими снами упродовж усієї ночі!

Наматрацник на гумці з високоякісної італійської тканини /. Тканина має назву "Сатин-страйп Італія", яка є довговічною, складається виключно зі 100% високоякісного бавовняного волокна. Сатинова тканина чохла має складне жакардове переплетення, що надає наматрацнику не тільки високоестетичної вишуканість, але й збільшує міцність тканини загалом.

З іншого боку наматрацник виготовлений з італійського мікросатину, до складу якого входить бавовна та поліефірне волокно, яке надає наматрацнику легкості, довговічності.

Особливість вовняного наматрацника в тому, що він може позитивно впливати на здоров'я людини. Позитивна дія зумовлена тим, що вовняні волокна під впливом людського тепла (36-37 градусів Цельсія), виділяють ланолін, який є природним компонентом натуральної вовни. Ланолін сприятливо впливає на весь організм людини, заспокоює нервову систему, нормалізує артеріальний тиск, покращує стан і рухливість суглобів, поліпшує сон загалом.

Ми надаємо вам унікальну можливість придбати інноваційний наматрацник із просоченням алое вера! Як відомо, алое вера є адаптогеном — рослиною, що підвищує здатність людини адаптуватися до зовнішніх впливів і чинити опір стресам.

Завдяки просоченню алое вера наматрацник має вентилювальні, антибактеріальні, пом'якшувальні, регенерувальні та заспокійливі властивості, що створить комфортні умови для вашого сну.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2325 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!