За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Motorola G60 6/128 GB Dynamic Gray

код товару: U0582622
Ціна за одиницю:
8082 грн
+134 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.78"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2460 pixels
Частота оновлення екрану 60 Гц
Матеріал екрану скло

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 732G
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 1 Тb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 108 + 8 + 2 Мп
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Функції камери спалах ,  геотегінг ,  розпізнавання обличчя ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер нотатки ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 6000 mAh

Додатково

Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик освітлення ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 169.6 x 75.8 x 9.7 мм
Вага 220 г
Колір сірий
Особливості корпусу безрамковий дисплей

Інші

Виробник Motorola
Модель G60 6/128 GB Dynamic Gray
Артикул G60 6/128 GB Dynamic Gray
Гарантія, міс 12
Штрихкод 840023215131
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Motorola G60

Motorola G60 Хочете йти в ногу з часом і користуватися найсучаснішими функціями в своєму телефоні? З Motorola G60 у вас буде така можливість. Робіть чудові знімки за допомогою провідної в своєму класі камери з надвисокою роздільною здатністю 108 МП. Встигайте більше з акумулятором на 6000 мАг, який може забезпечити телефону близько 54 годин роботи без підзарядки. 1 І оцініть вражаючу продуктивність процесора Qualcomm® Snapdragon™ 732G разом з 6 ГБ оперативної пам'яті. А чудовий 6,8-дюймовий дисплей з блискавичною частотою оновлення 120 Гц 2 позволит вам дозволить вам насолоджуватися всім, що ви робите.

Провідна у своєму класі камера з високою роздільною здатністю

Motorola G60 пропонує вам вражаючу своїми можливостями систему камер з головним об'єктивом надвисокої роздільної здатності 108 МП. Цей датчик покращує чутливість в умовах низької освітленості в дев'ять разів за рахунок об'єднання дев'яти пікселів в один ультрапіксель розміром 2,1 мкм для отримання неперевершених фотографій з високою роздільною здатністю. А допомагають йому у створенні класних фото надширококутний об'єктив і датчик глибини, які ще більше розширюють ваші можливості.

Камера два в одному: надширококутна і Macro Vision відразу

Вмістіть в одному кадрі в 4 рази більше подробиць за допомогою надширококутного об'єктива з охопленням в 118° і розгляньте найдрібніші деталі, які стають видні тільки при зйомці з дуже близької відстані. І все це завдяки одному універсальному сенсору на 8 МП.

Датчик глибини

Перетворіть повсякденні фотографії вна професійні портрети з датчиком глибини, який автоматично розмиває фон.

32 МП селфі-камера

Робіть гідні Instagram селфі за допомогою 32-мегапіксельної селфі-камери, світлодіодного спалаху і технології Quad Pixel для підвищення світлочутливості в 4 рази.

Розгляньте ніч з Night Vision

Знімайте яскраві, живі фотографії з приголомшливою чіткістю і точнішими кольорами в режимі Night Vision.

Швидка і плавна робота

Процесор Qualcomm® Snapdragon™ 732G і 6 Гб оперативної пам'яті дають вам ту швидкість, яка потрібна для комфортного використання будь-яких функцій і додатків. Завдяки такому поєднанню графіка в іграх відображається неймовірно швидко, а фотографії і відео стають чіткішими і яскравими.

6,8-дюймовий дисплей з частотою 120 Гц і HDR10

Ваші фільми, ігри та фотографії будуть виглядати набагато природніше завдяки яскравим, реалістичним кольорам, які демонструє 6,8-дюймовий дисплей Max Vision FHD+ з підтримкою HDR10. А з частотою оновлення 120 Гц, що в два рази швидше, ніж на звичайних смартфонах, затримки просто підуть минуле, а гортати стрічки в соцмережах стане набагато приємніше.

Акумулятор 6000 мАг + зарядка 20 Вт

Відчуйте справжню свободу з потужною батареєю ємністю 6000 мАг, яка цілком здатна забезпечити смартфону кілька днів роботи без підзарядки. І оцініть всі переваги швидкої зарядки TurboPower™ 20 Вт, що дозволяє відновити запаси енергії за максимально короткий термін. 3

Все під рукою

Завдяки вбудованому сховищу на 128 ГБ 4 у вас буде багато місця для фотографій, фільмів, пісень, програм та ігор. Крім того, ви завжди можете додати ще до 1 ТБ за допомогою карти microSD. 5

Водовідштовхувальний дизайн

Не дозволяйте раптово дощу або пролитій склянці води зіпсувати ваш день. Водовідштовхувальне покриття захищає телефон всередині і зовні, щоб ви були спокійні за свій апарат. 6

Багатофункціональний NFC

Просто піднесіть телефон до терміналу NFC, щоб легко, швидко і безпечно розплатитися за покупки в магазині. Крім того, за допомогою цієї функції ви можете обмінюватися контентом, наприклад, контактами, зображеннями та відео без всяких кабелів.

Багато задач - один смартфон Moto
Motorola G60 забезпечує новий рівень продуктивності, функціональності і комфорту. 6.8-дюймовий дисплей Max Vision FHD+ з частотою оновлення 120 Гц чітко і плавно відтворює будь-які динамічні моменти. Потужна батарея 6000 мАг дає можливість не думати про підзарядку до 54 годин. Потужна система камер 108 Мп забезпечує приголомшливі можливості для мобільної фотографії.
Погане світло не перешкода
Основний сенсор 108 Мп з технологією ультрапікселей, яка покращує світлочутливість в 9 разів, отримує чудові фото у високій роздільній здатності навіть при недостатньому освітленні. Тепер вечірні та нічні знімки підкорюють своєю чіткістю і яскравими насиченими кольорами.
Чим більше, тим краще
Надширококутний модуль з кутом огляду 118 градусів робить чудові панорамні знімки і групові фотографії. Камера поміщає в кадр в 4 рази більше, ніж при звичайній зйомці, тому ви можете знімати великі об'єкти цілком без втрати деталей.
Зосередьтеся на дрібницях
Камера для макрозйомки Macro Vision з високою точністю вловлює і зберігає на фото красу маленьких об'єктів. Наближення в 4 рази дає можливість помилуватися деталями, які були непомітні раніше.
Розмитий фон
Ваші портрети не поступаються професійним фотороботам. Датчик глибини забезпечує ефект боке і створює на фото потрібну атмосферу, фокусуючись на об'єкті зйомки.
Яскраві селфі і вдень, і вночі
Селфі-камера 32 Мп з технологією Quad Pixel і світлодіодним спалахом отримує чіткі і насичені селфі в будь-який час доби, на яких ви завжди маєте чудовий вигляд. Використовуйте відеоредактор, щоб прибрати нерівності шкіри, зменшити недоліки і отримати чарівні селфі.
Понад двох днів в автономному режимі
Потужна батарея із збільшеною ємністю 6000 мАг дозволяє до 54 годин не думати про підзарядку. Заряджайте смартфон прямо перед виходом з дому за допомогою зарядки TurboPower 20 і отримуйте ще кілька годин роботи Moto.
Дисплей Max Vision
6.8-дюймовий Max Vision FHD+ дисплей з HDR10 дає можливість насолодитися улюбленим фільмом або серіалом у відмінній якості. Частота оновлення 120 Гц забезпечує плавність і чіткість зображення навіть в динамічних сценах або іграх на високих налаштуваннях.
Потужна робота
Процесор Qualcomm Snapdragon 732G в поєднанні з 6 Гб оперативної пам'яті забезпечує стабільну роботу системи навіть при пікових навантаженнях. Смартфон миттєво реагує на команди, підтримує високоємні ігри, відтворює без затримок відео у високій роздільній здатності, м'яко працює в багатозадачному режимі.

Оцінка

5
progress
10
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

18 жовтня 2022
imgimgimgimgimg

классный

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 серпня 2022
imgimgimgimgimg

Пишу з мотороли G60, в цілому телефон бистрий, зарядний також радує, екран хороший навіть на сонці. Камера Гівно, якщо при хорошому світлі 108 мп фотографує добре, то при нічному фотографуванні зовсім "погано". Раніше був редмі 8т, де камера 48мп в рази краще знімає в нічному режимі, у режимі 48 трішкі гірше ніж 108 цієї мотороли.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
19 липня 2022
imgimgimgimgimg

Все норм.подобаеться

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 червня 2022
imgimgimgimgimg

Первый, наверное, телефон, о покупке которого я ни разу не пожалел. Даже не знаю, что бы я здесь захотел бы улучшить. Нравится все.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 травня 2022
imgimgimgimgimg

Працює норм,мінус дисплей має невеликий рівень якості.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
23 квітня 2022
imgimgimgimgimg

Користуюсь данним телефоном майже пів року. Можу дещо сказати. Мінуси 1.дисплей має невеликий запас яскравості, при сонячному дні зимою та весною не рятує навіть максимальне налаштування, боюсь що літом буде взагалі проблема з цим. 2. Аппарат не має компаса, взагалі, фізично, проблеми при піший навігаціїї будуть. Віднесу також до мінусів камеру, але думаю що це все таки програмне недопрацювання , і в майбутніх патчах її поправлять, так як на цьому сенсорі деякі інші телефони знімають краще. Вона нормальна, ні хороша і не погана, просто нормальна. Все, мінуси закінчились. Плюси.1. 120герцовий єкран дійсно приємний. 2. Батарея не дасть вам захмарної автономності, але її достатньо для 6-8 годин роботи дисплея на 120 при високій яскравості. 3. Процесор більш ніж нормальний, середнячок , не пічка, не вижирає батарею, вивозить без проблем сучасні ігри і програми, ну і так як це Qualcomm aptx кодеки для меломанів підтримує. Андроїд 12 буде. На старті продаж брав цей телефон за 7000 грн, це була адекватна ціна, за 9000 ну не знаю.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 квітня 2022
imgimgimgimgimg

Я фанат Мотороли. Перед цим був G4. Налаштування трішки змінились. Але в цілому я радий, що купив цей телефон. Хоч він і трошки завеликий, проте за місяць призвичаївся з ним ходити)) Рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 квітня 2022

Дякуємо за покупку та відгук, Євгене! Раді, що Ви залишилися задоволені телефоном :D

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 січня 2022
imgimgimgimgimg

Вітаю.Чернігів.Десь 20.12.21купив Motorola g60,а подзвонити не можу.В магазині продавець спочатку запропонував до сервісу звернутися.7хв.розмови і він пропонує замінити сімку(в старому вона працює).Йду через дорогу,міняю і працює! І зробить спочатку зберігання контактів!Якщо не сидіти годинами в інтернеті то вистачає на 2-дні при зарядки 30-93%.Запас яскравості екрану малий та звик.Використовую при яскравості 14-20%єкрану,не автояскравіість.Фото та відео гарні.

Був вам корисний цей відгук?
()
(7)
09 січня 2022
imgimgimgimgimg

Камера дивовижна, шикарно працює в затемнених приміщеннях та вночі. Великий екран, гарний стабілізатор під час зйомки. Голий Андроїд не заважає. Швидкий. Не порівнюю з айфоном бо нема. Попередньо був Galaxy M21. Відрив в камері і екрані.

Був вам корисний цей відгук?
()
(5)
18 грудня 2021
imgimgimgimgimg

Телефон брав дружині, телефон сподобався продуктивністю, дуже хорошо тримає батарею. Чистий Андроїд прямо на любителя, але працює як часики. Камери очікував кращого все таки 108 Мп, але фоткають рідною прогою добре, але Гугл Камера, і якщо підналаштувати то вже набагато цікавіше, прямо в рази. В ночі правда фотки робить гарніше за ПОКО Х3.

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
8082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!