За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey (MQ8L2FS/A/MQ8L2RM/A)

код товару: U0257553
Ціна за одиницю:
16799 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 1 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.5"
Роздільна здатність екрану FullHD (1920х1080)

Процесор

Процесор Apple A11 Bionic
Кількість ядер 6 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 3 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb

Камера

Основна камера 12 + 12 Mpx
Фронтальна камера 7 Mpx
Функції камери геотегінг ,  автофокус ,  спалах ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система iOS 11
Мультимедіа ігри ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GalileoQZSSGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення lightning

Акумулятор

Ємність акумулятора 2691 mAh

Додатково

Особливості Apple Pay ,  IP67 ,  oleophobic coating ,  3D Touch display & home button ,  Qi wireless charging
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  барометр ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал ,  скло
Розміри (мм) 158.4 x 78.1 x 7.5 mm
Вага 202 г
Колір сірий

Інші

Виробник Apple
Модель iPhone 8 Plus 64GB Space Grey
Артикул MQ8L2FS/A/MQ8L2RM/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Apple iPhone 8 Plus

В ногу з часом
Apple задає нові стандарти на ринку смартфонів. Це підтверджує iPhone 8 Plus, офіційно представлений 12 вересня 2017 року. Новинка отримала покращений 5,5-дюймовий FullHD-дисплей Retina, 6-ядерний процесор останнього покоління Apple A11 bionic і довгограючу батарею, а також оновлену 12-мегапіксельну камеру, що дозволяє знімати навіть вночі. Все це пишність укладено в тонкий скляний корпус.

Пісня скла і металу
Алюмінієва задня панель залишилася в минулому. Її місце зайняла ефектна скляна кришка. Така поверхня характеризується не тільки стильним зовнішнім виглядом, але і стійкістю до дрібних механічних пошкоджень. Вологи і пилу iPhone 8 Plus також не боїться. Корпус захищений за стандартом IP67, що забезпечує коректну роботу девайса навіть після занурення на глибину до 1м Екран оточений тонкою металевою рамкою, додає елегантності. Модель випускається в 3 кольорах — сріблястому, мідно-золотому і «сірий космос».

Магія барв
5,5-дюймовий екран нового «яблучного» смартфона став ще яскравішим і насиченішим. Фірмова матриця Retina і Full-HD-дозвіл гарантують якісну картинку в будь-яких умовах. Дисплей оснащений технологією True Tone, яка автоматично змінює кольорову температуру в залежності від зовнішнього освітлення. Таке рішення забезпечує максимум реалістичності і дозволяє по-новому поглянути на фото і відео.

Космічна швидкість
iPhone 8 Plus створений перемагати. Новітній процесор A11 bionic складається з 6 ядер — 2 продуктивних і 4 енергоефективних. Завдяки такому рішенню смартфон швидко адаптується під ваші вимоги, збільшуючи швидкодію або зменшуючи споживання заряду. Як стверджують розробники, продуктивні ядра А11 на 30% швидше, ніж у А10, тоді як економічні ядра випереджають попередника на цілих 70%. Поліпшення торкнулися і графіки. В основі лежить фірмова розробка Apple, забезпечує 30-відсотковий приріст в продуктивності в порівнянні з попередньою моделлю. За передачу даних на високій швидкості відповідає модуль 4G (LTE).

Запам'ятати всі
Зберіть колекцію щасливих моментів з iPhone 8 Plus. 12-мегапіксельна камера гарантує високоякісні знімки навіть вночі: шумів не буде. Високу світлочутливість забезпечують здвоєні модулі з апертурою F/1.8 і F/2.8. Знімати в русі також зручно: контури не розмиваються. Любителів селфи чекає приємний сюрприз — опція Portrait Lighting. Так, в режимі портретної зйомки можна освітлити або затемнити фон, а також підсвітити особа. Насолоджуйтеся ідеальними портретами і міняйте аватарки в соцмережах хоч кожен день.

Чарівний світ 4К
Покращена видеосоставляющая iPhone 8 Plus дозволяє знімати відео у форматі 4К в режимі 60 FPS. Висока деталізація і плавна зміна кадрів дозволяють отримати по-справжньому кінематографічні ролики, якими не соромно похвалитися на YouTube. Якщо знімати FullHD-якості, швидкість зростає до 240 кадрів в секунду. iPhone 8 Plus також оснащений гучними динаміками, що забезпечують повне занурення в події на екрані.

Фантастичні реальності
Камера iPhone 8 Plus відкалібрована для роботи з розширеною реальністю. Наприклад, щоб побачити сузір'я, досить навести смартфон на небо. Підтримка AR істотно розширює можливості гри. Наприклад, звичайний стіл може легко перетворитися в гірський ландшафт або поле битви. Поліпшені датчики руху миттєво реагують на зміну положення смартфона в просторі, забезпечуючи ще більше яскравих вражень.

Ніяких проводів
Плутатися в кабелях, заряджаючи смартфон, більше не потрібно. iPhone 8 Plus підтримує швидку і бездротову зарядку стандарту Qi. Поліпшення торкнулися і акумулятора, що дозволяє пропрацювати на 1.5-2 години довше, ніж у iPhone 7 Plus. Грайте в ігри, дивіться фільми, редагуйте документи, займайтеся веб-серфінгом, знімайте фото і відео без обмежень.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

24 липня 2018
imgimgimgimgimg

Как всегда на высоте. Камера отличная, качество видео и фото прям лучше некуда. Производительность кстати очень высокая. Это мой первый айфон после андроида и могу сказать, что разница ощутима. Теперь буду брать только такие смартфоны.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
09 липня 2018
imgimgimgimgimg

Очень люблю айфоны! Для меня это самые долгоживущие телефоны, при правильном отношении конечно. Моделька полностью русифицирована. Смартфон оригинальный! Очень красиво выглядит. Заказывала с доставкой курьеров и все пришло очень быстро. Спасибо большое!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16799 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!