За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x Purple (926815)

код товару: U0468966
Ціна за одиницю:
4169 грн
Ціна за одиницю:
5399 грн
Ціна за одиницю:
4899 грн
Ціна за одиницю:
4899 грн
+133 бонуса
+191 бонус
+159 бонусів
+159 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Класифікація

Класифікація біологічний
Призначення навчальний

Оптичні характеристики

Збільшення мікроскопа 40-1600х
Збільшення об'єктивів 10x ,  40x ,  4x
Збільшення окулярів 10x ,  20x
Збільшення лінзи Барлоу 1-2x (безступінчасте)

Конструктивні особливості

Насадка монокулярна
Поворот 360º
Нахил 45º
Предметний столик рухливий з притискними лапками
Фокусування грубе
Підсвічування світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)

Додаткові характеристики

Живлення 3 x AA
Комплектація мікроскоп ,  об'єктиви 3 шт ,  окуляри 2 шт ,  лінза Барлоу ,  адаптер для камери смартфона / планшета ,  інкубаторій ,  мікротом ,  набір аксесуарів для препарування ,  предметні скельця 6 шт ,  підготовлені слайди 4 шт ,  покривні скельця 10 шт
Розміри 147 x 105 x 270 мм
Габарити упаковки 320 x 170 x 160 мм
Вага 0.79 кг
Колір фіолетовий

Інші

Виробник Bresser
Модель Biolux SEL 40x-1600x Purple
Артикул 926815
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Максимум збільшення і нові яскраві кольори виділяють мікроскопи Bresser Biolux SEL з маси інших мікроскопів. Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер) - це добре укомплектована модель бюджетного мікроскопа, забезпечена широким набором аксесуарів, а також адаптером планшета або смартфона, який забезпечить зйомку результатів спостережень за допомогою камери Вашого портативного пристрою, або спостереження зразка з дисплея пристрою у реальному часі. Таким чином мікроскоп безумовно буде цікавий і дітям і підліткам.

Німецька компанія Bresser представляє широкий асортимент лабораторної оптики, призначеної для користувачів різного віку і навичок, починаючи від найменших і закінчуючи професійними лаборантами медичних і виробничих лабораторій.

Дана модель поставляється в чотирьох різних кольорах. Широкий набір аксесуарів, об'єктивів і окулярів, необхідних для старту спостережень, що дає можливість відразу зануритися в настільки цікавий і захоплюючий мікросвіт.

Комбінація двох ширококутних окулярів і трьох об'єктивів дає можливість отримати збільшення 800х. Досить корисним і цікавим є використання в підлітковому мікроскопі лінзи Барлоу для отримання безступінчатого (плавного) зумування зображення, завдяки чому досягається максимальне збільшення 1600х.

Монокулярная насадка, нахилена під кутом 45°, що безумовно зручно для спостережень.

Світлодіоди забезпечують підсвічування апарату минаючим і відбитим світлом. Світло, що проходить використовується для спостереження прозорих об'єктів, відбиваюче - для непрозорих тривимірних. Використання двох ламп одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків. Передача кольору і інтенсивність пучка світла контролюється діафрагмою з різними діаметрами отворів і п'ятьма світлофільтрами.

У комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на тубусі мікроскопа і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Живлення мікроскопа здійснюється від трьох найпоширеніших батарей АА (LR6). Таким чином мікроскоп незалежний від мережі змінного струму і може бути використаний навіть в польових умовах.

Перелік аксесуарів включає готові слайди, до огляду яких можна приступити негайно. Також в наборі є аксесуари для препарування зразків, мікротом для самостійного приготування зразків, інкубаторій і препарати для самостійного приготування. Не дивлячись на те, що даний прилад швидше буде цікавий для дітей і підлітків, всі оптичні елементи виконані зі скла, серйозне збільшення дозволить розглянути більшість з того, що доступно "дорослому" біологічному мікроскопу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4169 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!