За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний ніж Arcos Riviera для овочів 100 мм White (230224)

код товару: U0894194
Ціна за одиницю:
1143 грн
Ціна за одиницю:
1143 грн
+45 бонусів
+39 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Riviera
Тип кріплення рукояті на заклепках
Особливості V-образна заточка ,  ергономічна форма ручки

Фізичні характеристики

Матеріал клинка нержавіюча сталь
Матеріал руків'я поліоксиметилен
Довжина леза 100 мм
Колір руків'я білий
Колір леза нержавіюча сталь

Інші

Виробник Arcos
Модель Riviera для овочів 100 мм White
Артикул 230224
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ніж для чищення овочів 100 мм серії Riviera Arcos розроблений для зручного очищення шкірки овочів та фруктів.

Елегантний та досконалий дизайн серії кованих ножів Arcos Riviera підкорив серця найвимогливіших шеф-кухарів не тільки України, але і всього світу. Його витончена білосніжна ручка та довершений дизайн леза надихнуть та заохотять створити страви різної складності, зробивши процес готування ще кращим і захоплюючим. Серію ножів Arcos Riviera розробили для професійного та домашнього використання.

Ніж для чищення овочів може бути ножем для нарізання овочів, ножем для чищення картоплі, ножем для яблук, а також ножем для томатів.

Які ножі входять в професійну серію Arcos Riviera
До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону, ножі для сиру.

Тип ножів Arcos Riviera
Ножі Arcos серії Riviera виготовили методом гарячого кування з нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють руків'я. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

Матеріал клинка (леза) ножів Arcos Riviera
Лезо ножів Arcos виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

Матеріал руків'я (ручки) ножів Arcos серії Riviera
Руків'я ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Руків'я ножів Arcos пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.

Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC)

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

Тип заточки ножів Arcos серії Riviera
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos:

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі Arcos не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1143 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!