За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аналізатор повітря Ajax LifeQuality white

код товару: U0765952
Ціна за одиницю:
7499 грн
+297 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Бездротовий протокол Jeweller
Діапазон вимірювання температури повітря 0°С ~ 50°С
Діапазон вимірювання відносної вологості повітря 0 ~ 100%
Додатково вимір температури ,  вимір вологості ,  вимір якості повітря
Живлення 2 х CR123A
Габарити 77 х 77 х 35 мм
Вага 127 г

Інші

Виробник Ajax
Модель LifeQuality white
Артикул LifeQuality white
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4823114027321
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Погана якість повітря загрожує здоров'ю і знижує продуктивність. Доведено, що висока концентрація вуглекислого газу (CO2) спричиняє апатію, сонливість і більш ніж на 50% знижує здатність ухвалювати важливі рішення.

Ajax LifeQuality — це розумний датчик якості повітря з сенсорами CO2, вологості та температури, який допомагає оцінити якість повітря вдома, в офісі, на роботі та в будь-якому приміщенні. Користувачі отримують точність вимірювань медичного рівня, вичерпну інформацію в застосунку та сценарії автоматизації. Система Ajax активує вентиляцію або зволожувач повітря, якщо LifeQuality показує, що якість повітря нижча за норму.

На варті вашої продуктивності
Погана якість повітря загрожує здоров’ю та знижує продуктивність. Доведено, що висока концентрація вуглекислого газу (CO2) викликає апатію і сонливість, а здатність приймати рішення знижується більш ніж на 50%. LifeQuality — це розумний датчик якості повітря з сенсорами температури, вологості та CO2. Датчик відстежує динаміку якості повітря у будь-яких приміщеннях — вдома, в офісі, на виробництві. Користувач отримує медичну точність вимірювання, повну інформацію у застосунку та сценарії автоматизації. Система безпеки Ajax з LifeQuality та пристроями автоматизації вмикає вентиляцію або зволожувач, якщо показники якості повітря нижче комфортних.
Приватний будинок
Приготування їжі, прибирання та інші домашні справи можуть здаватися цілком безпечними, але вони впливають на якість повітря і можуть спричинити проблеми зі здоров’ям. Завдяки LifeQuality легко стежити за мікрокліматом та контролювати показники у кожній кімнаті навіть у випадку особливих станів здоров’я — датчик надає вичерпну інформацію про температуру, вологість і CO2. Тепер мати нормальну температуру на кухні або свіже повітря в спальні перед сном так само легко, як дихати.
Офіс
Рівень вуглекислого газу значною мірою впливає на роботу мозку, а отже і на продуктивність. LifeQuality бере на себе моніторинг мікроклімату та підтримує продуктивність на високому рівні. Маючи пристрої автоматизації та сценарії Ajax, легко побудувати систему контролю клімату для безпеки і продуктивності на роботі.
Виробництво
Промисловий сектор працює за стандартами, які вимагають повної точності та узгодженості кожної системи, задіяної у виробництві. Мікроклімат — це головна умова для безпеки та якості, тому всі показники обовʼязково повинні бути в нормі. Датчики LifeQuality озброєні найкращими технологіями зв’язку і довго працюють від батарей — тож легко інтегруються у систему контролю клімату.
Школа і дитсадок
Забруднене повітря особливо шкідливе для зростаючого організму і може негативно позначитись на розвитку дитини. Воно впливає на процес навчання та може стати причиною втоми, проблем з увагою, респіраторних захворювань та навіть астми. Система опалення, вентиляції та кондиціонування у комбінації з датчиками LifeQuality здатні значно підвищити самопочуття дітей, вихователів і вчителів. Водночас застосунки Ajax надаватимуть миттєві сповіщення та вичерпну інформацію про стан повітря.
Підвальне приміщення
LifeQuality є чудовим інструментом для обслуговування підвальних приміщень. Датчик запобігає утворенню конденсату та цвілі, контролюючи рівень вологості та температури. Система вентиляції та осушувач повітря без зусиль інтегруються в систему Ajax і автоматично реагують на зміну показників мікроклімату.
Крамниця
Відстежуйте та контролюйте ідеальні умови зберігання харчових продуктів, квітів або лікарських засобів. Завдяки точному вимірюванню без похибок LifeQuality гарантує свіжість та якість продукції. Датчик також допоможе створити безпечний робочий простір для персоналу та комфортний клімат для покупців.
Простір для маневру
LifeQuality контролює якість повітря навіть на ходу, тому його можна брати з собою до друзів, в готельний номер або в машину. Світлодіодна індикація повідомить про небезпечну якість повітря, куди б ви не взяли датчик. Вбудована пам'ять дозволяє зберігати показники до 72 годин без зв'язку з хабом або ретранслятором радіосигналу. Коли звʼязок відновиться, усі дані надсилаються в застосунки Ajax і синхронізуються з графіками.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7499 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!