За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Заглибний насос AL-KO DRAIN 15000 INOX COMFORT SWISS для брудної води, 1100Вт (11282860)

код товару: U0928593
Ціна за одиницю:
5299 грн
+201 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1100 Вт
Напруга 220 В
Глибина занурення 5 м
Висота подачі 11 м
Діаметр приєднувального патрубка 1 1/2 "

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу нержавіючий метал ,  пластик
Довжина кабеля 10 м
Діаметр насоса 200 мм
Висота насоса 366 мм
Вага 7 кг

Інші

Виробник AL-KO
Модель DRAIN 15000 INOX COMFORT SWISS для брудної води, 1
Артикул 11282860
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Надзвичайно потужний, компактний та надійний занурювальний насос для брудної води AL-KO DRAIN 15000 Inox у виконанні з нержавіючої сталі може без проблем викачувати воду, навіть забруднену суспензією та частинками бруду з розміром зерна до 35 мм.

Надзвичайно міцний та потужний пакет у виконанні з нержавіючої сталі: Занурювальний насос для брудної води DRAIN 15000 Inox
Насоси для брудної води застосовуються, коли потрібно видалити сильно забруднені рідини, наприклад після бурхливого затоплення, коли вода містить частинки бруду, або якщо потрібно відкачати брудну воду з цистерн і будівельних котлованів. У таких ситуаціях насос повинен транспортувати не лише воду, а й частинки бруду, що містяться у воді. Це збільшує вагу матеріалу, що перекачується, і помітно завантажує доступну потужність двигуна.

Добре, коли у Вас є відповідний насос AL-KO. Завдяки спеціальній геометрії робочого колеса Vortex, модель DRAIN 15000 Inox може легко качати навіть брудну воду з 5 % зважених домішок та з частинками бруду, розміром зерна до 35 мм. Стійка та міцна конструкція з комплектом ущільнювальних елементів для чотирирівневої герметизації із застосуванням матеріалів, не схильних до корозії, а також двигун, що не потребує технічного обслуговування з моторним валом з якісної нержавіючої сталі, – все це гарантує тривалий термін служби насосів AL-KO для брудної води. . Крім того, завдяки насосному корпусу та моторному валу з хромонікелевої сталі цей насос постійно захищений від іржі.

Завдяки практичній, вбудованій ручці для транспортування, кабелю електроживлення довжиною 10 метрів і невеликій вазі, всього 6,8 кг, цей насос можна застосовувати в мобільному та стаціонарному режимі для видалення брудної води, – зрозуміло, він може качати також чисту воду. Компактні розміри 18,5 x 20,5 x 36,6 см, корпус, стійкий до будь-яких зовнішніх впливів та довговічний насосний двигун, все це робить насос найкращим вибором для обслуговування ставка чи бака із дощовою водою. Крім того, він переконує своєю стійкою та міцною конструкцією, багатошаровою герметизацією та спеціальними V-подібними ущільнювальними елементами. Занурювальний насос AL-KO DRAIN 15000 Inox також добре справляється і з більшими забрудненнями у воді, адже саме для цього передбачені такі великі впускні отвори. Насос швидко та надійно відкачає як чисті, так і брудні рідини з розмірами частинок бруду до 35 мм.

З урахуванням спеціально обробленого моторного валу, виконаного з високоякісної міцної нержавіючої сталі, а також корпусу з нержавіючої сталі, цей насос буде служити Вам дуже довго і стане Вашим практичним і надійним помічником. Велика потужність 1 100 Вт і продуктивність до 15 000 л/год дозволяє виконувати завдання з відкачування та перекачування за найкоротший час. Занурювальний насос AL-KO DRAIN 15000 Inox оснащений перемикачем поплавця, і автоматично запускає процес гойдання, завдяки системі автоматичного регулювання рівня. Насос призначений для роботи із зануренням на глибину до макс. 7 м. Однак, з урахуванням висоти подачі до 11 метрів, він легко впорається і під час роботи із зануренням на велику глибину. Розмір випускного отвору на виході з насоса становить 1,25", що приблизно відповідає близько 41,9 мм. Кутовий штуцер 90° оснащений універсальним з'єднувальним елементом, а також комбінованим ніпелем, передбаченим у комплекті поставки, що дозволяє підключати шланги основних розмірів, представлених у асортимент мережі спеціалізованої торгівлі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5299 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!