За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Ventolux ITALIA 90 BG (1200) TRC

код товару: U0316507
акція
Витяжка кухонна Ventolux ITALIA 90 BG (1200) TRC
Витяжка кухонна Ventolux ITALIA 90 BG (1200) TRC зображення 2
Витяжка кухонна Ventolux ITALIA 90 BG (1200) TRC зображення 3
Витяжка кухонна Ventolux ITALIA 90 BG (1200) TRC зображення 4
Витяжка кухонна Ventolux ITALIA 90 BG (1200) TRC зображення 5
Витяжка кухонна Ventolux ITALIA 90 BG (1200) TRC зображення 6
Ціна за одиницю:
11489 грн
+321 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 1200 м3/год
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь, скло
Лампи LED 2х1 Вт

Фізичні характеристики

Вага 13.5 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Ventolux
Модель ITALIA 90 BG (1200) TRC
Артикул ITALIA 90 BG (1200) TRC
Гарантія, міс 36
Штрихкод 2059765952237
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна VENTOLUX ITALIA 90 BG (1200) TRC є сучасною, якісною технікою, яка випускається брендом Вентолюкс. Модель в чорному і нержавіючому кольорі спеціально створювалася для кухонь, виконаних в стилі «Модерн». Відмінною особливістю моделі є її Т-подібна форма. Ширина моделі 90 см - це поширений розмір серед кухонної техніки. Тому з підбором вручений поверхні і духової шафи аналогічного розміру проблем не виникне. Завдяки потужному мотору, який має потужність 1200 м3 / год, витяжка ефективно очищає середні або великі кухні з площею до 40 м2, при цьому висота стелі не повинна перевищувати 3 м.

Переваги кухонної витяжки: стильний дизайн, виконаний в Т-образній формі. Ширина - 60 см. Велика потужність 1200 м3 / год. Надійний мотор з 3 швидкостями. Управління - сенсор на склі + пульт дистанційного керування. Енергозберігаюче освітлення двома Led лампами (2 х 1 Вт). Розширена комплектація - багаторазовий алюмінієвий фільтр, зворотний клапан. Стандартні якості.

Ні для кого не секрет, як значима на кухні меблі і наскільки важливо, щоб вона була і красивою, і зручною, і надійною. Багато господинь мріють про гарну кухні, а вибираючи її, часом задаються питанням: «Чи потрібна нам витяжка?», Відповідь однозначна, звичайно, потрібна!

Історія виникнення кухонного повітроочисника сягає своїм корінням в далеке минуле туди, де над вогнищем в первісної халупі зяяла дірка, в яку розсіювався весь дим і кіптява. Згодом отвір це удосконалювалося, всіляко прикрашалося, маскувався і ретушувати, пізніше стали з'являтися витяжні вентилятори, хоча, звичайно, сучасним розумниця і красуням вони і в підметки не годяться. Багато тисячоліття еволюціонував цей побутовий прилад, пройшов через різні епохи, і тепер, ввібравши в себе всі сучасні досягнення людства і знайшовши прекрасну форму він, без сумніву, гідний, красуватися на вашій кухні. На нашому сайті ви можете ознайомитися з грандіозним вибором наших сучасниць, який без сумніву задовольнить найвибагливіший смак.

З усіх можливих варіантів, все більшою популярністю користуються декоративні витяжки. Безсумнівно, вони відносяться до елітного сегменту витяжних шаф. Ексклюзивний, сучасний дизайн, галогенні або діодні лампи, зручне сенсорне керування зроблять ваш вибір очевидним, а велика потужність двигуна (до 1200 куб / год) і система фільтрації розвіють останні сумніви.

Т-образні витяжки для кухні Вентолюкс мають різні дизайнерські рішення, що дозволяє підібрати підходящий варіант практично до будь-якого інтер'єру вашої кухні, це і камінні варіанти і моделі зі склом, що користуються останнім часом особливим попитом. Також відмінною рисою більшості т-образних витяжок Ventolux є їх ширина 60 см, що дозволяє розмістити красиву витяжку навіть на невеликій кухні. Очищувачі повітря з розміром 90 см застосовуються в основному для кухонних приміщень досить великого розміру, або використовуються як основний дизайнерський елемент в інтер'єрі кухні.

Вибираючи такі витяжки, ви можете бути впевнені, що ніхто з гостей не залишить без уваги, такий елегантний і стильний елемент на Вашій кухні, як т-подібна витяжка. А процес приготування їжі перестане бути просто стомлюючим заняттям.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11489 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!