За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Interline SMART BK A/60/T

код товару: U0316736
3823 грн
Нова ціна:
3499 грн
Ціна за одиницю:
3499 грн
+112 бонусів
+66 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип монтажу в шафу
Продуктивність 650 м3/год
Кількість двигунів 1
Потужність 65 Вт
Ширина корпусу 52.5 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал
Лампи LED 2х1.5 Вт
Особливості зворотній клапан ,  можливість встановлення вугільного фільтра

Фізичні характеристики

Рівень шуму 65 Дб
Габарити 279 х 525 х 291 мм
Вага 6.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Interline
Модель SMART BK A/60/T
Артикул SMART BK A/60/T
Гарантія, міс 24
Штрихкод 6906135780784
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна INTERLINE SMART BK A / 60 / T - сучасна, надійна і функціональна кухонна витяжка, яка призначена для повного вбудовування. Завдяки компактним розмірам вона комфортно розміститися в будь-якому навісній шафі. При установці слід враховувати, що витяжка повинна перебувати над газовою поверхнею не нижче, ніж 75 см і над електричної - 65 см.

Кухонна витяжка Interline SMART BK A / 60 / T допоможе швидко і якісно очистити кухню від диму, гару, пара і різних запахів, які виникають під час приготування їжі. Завдяки такому нехитрому, але при цьому високопродуктивної і надійному агрегату, повітря на вашій кухні буде свіжим і чистим. Продуктивність витяжки становить - 650 м.куб. / Год. Кнопкове механічне управління дозволить легко вибрати режим і швидкість роботи. Дана модель має трьома рівнями потужності і працює на відведення і рециркуляцію повітря. Вбудована підсвітка допоможе висвітлити варильну поверхню в умовах поганої видимості.

Витяжка кухонна INTERLINE SMART BK A / 60 / T - це надійна витяжка, виконана із застосуванням новітніх розробок в сфері дизайну. Вона швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що не менш важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваше кухня завжди буде чистим і охайним.

Витяжка працює в режимах відтоку і рециркуляції повітря. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить новий - чистий і свіжий. У режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить у витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби. Висока потужність, якість матеріалів і стильний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування і завершального штриха на Вашій кухні.

Компанія INTERLINE виробляє і поставляє побутову техніку, яку відрізняє висока якість і оптимальна ціна. Не секрет, що часом ми залишаємо гроші тільки за відомий бренд, переплачуючи в рази, і вибираючи з обмеженого асортименту моделей, які нам нав'язує реклама. Але, погодьтеся, що для побутової техніки важливо співвідношення ціна / споживчі якості, а не те, скільки разів ми чуємо згадка про фірму виробника протягом дня.

Компанія INTERLINE пропонує побутову техніку ексклюзивної якості, так як її виробництво ведеться на лініях, сконструйованих з урахуванням останніх технологічних досягнень. Всі виробничі потужності відповідають вимогам: строгий, багатоступінчастий контроль; передове технічне оснащення; відповідність галузевим міжнародним стандартам; екологічність виробництва.

Компанія INTERLINE ретельно відстежує всі моделі, новинки та тренди в розвитку сучасної побутової техніки. Лінійки продуктів постійно не тільки оновлюються, а й якісно змінюються відповідно до світових тенденцій в області дизайну, ергономіки, функціональних і технічних характеристик.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3499 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!