За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Eleyus BONA ІI LED SMD 50 BR

код товару: U0228719
Ціна за одиницю:
4529 грн
Ціна за одиницю:
4529 грн
Ціна за одиницю:
2873 грн
Ціна за одиницю:
3197 грн
+152 бонуса
+149 бонусів
+72 бонуса
+82 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип плоска
Тип монтажу настінна
Продуктивність 560 м3/год
Кількість двигунів 2
Потужність 226 Вт
Ширина корпусу 50 см
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, скло
Лампи LED 2х3 Вт
Особливості міжнародний сертифікат якості ISO 9001 ,  комлект для монтажу

Фізичні характеристики

Рівень шуму 49.9 дБ
Габарити 135 х 496 х 470 мм
Вага 6.7 кг

Інші

Виробник Eleyus
Модель BONA ІI LED SMD 50 BR
Артикул BONA ІI LED SMD 50 BR
Гарантія, міс 60
Штрихкод 4823059838495
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ТМ ELEYUS - виробник вбудованої техніки №1 в Україні. Команда ТМ ELEYUS не просто використовує для виготовлення своєї продукції найкращі матеріали та новітні технології, вона вкладає в продукцію душу, тому що кожен задоволений покупець - це наша маленька перемога, а покупець, який став нашим другом - найвища мета.

Витяжка кухонна ELEYUS BONA ІI LED SMD

Всі ми різні і унікальні, всі ми - особистості, проте в житті є речі, які об'єднують усіх нас без винятку і одна з них - беззастережна любов до рідного дому. Саме наше житло зберігає в собі все найпотаємніше, її стіни просякнуті нашими радощами, які завжди гріють душу і нашими невдачами, які, однак, допомагали досягати висот. ТМ ELEYUS внесла і свою частку в те, щоб Ваш будинок назавжди залишалася місцем, куди хочеться повернутися. Інженери-розробники кухонної витяжки BONA ІІ LED SMD довели, що якими різними б не були наші смаки, це чудовий пристрій може претендувати на гідне місце в кухні кожного з нас. Її досконалий і в той же час лаконічний дизайн дозволить Вам прикрасити витяжкою BONA ІІ LED SMD як кухню в спокійних стилях кантрі, прованс або шале, так і більш претензійні хай-тек, модерн, або лофт, а широка палітра кольорів зробить вибір легким і приємним . Крім того, Ви зможете поекспериментувати і з розміщенням витяжки - комусь до душі прилаштувати її під настінний шафка, а хтось вважатиме ідеальним рішенням просто повісити витяжку на стіну. Кухонна витяжка BONA ІІ LED SMD пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її надзвичайно витривалим та стійким до зовнішніх впливів, а скляний козирок не тільки довершує естетичну композицію, але і захищає панель управління від гарячого повітря і жиру.

Завдяки продуктивності 560 м³ / год кухонна витяжка BONA ІІ LED SMD швидко і бездоганно усуне забруднене повітря з Вашої кухні, тому пар, дим, гаряче повітря і запахи більше не будуть Вас мучити. Якщо ж Ви володар кухні з ускладненим підключенням до вентиляційної шахти - не варто засмучуватися, адже завдяки режиму рециркуляції витяжка BONA ІІ LED SMD з легкістю позбавить Вас від непотрібних незручностей. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW - 183 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Просте і надійне механічне управління витяжки перетворять користування нею в легке і приємне дійство. Витяжка обладнана двома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (більше 25 000 годин) і споживають мало енергії. Светоелементом класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму і забезпечують мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи відносяться до поширеної контактній групі GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки і з легкістю її замінити.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-ти річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Команда ТМ ELEYUS подбала, щоб Ви могли завжди залишатися індивідуальними і самобутніми, бути вірними своїм уподобанням, не відмовляючи собі в зручність і комфорт. З кухонної витяжкою BONA ІІ LED SMD Ваш будинок стане саме тим місцем, в яке хочеться повертатися знову і знову.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4529 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!