За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Трави ЕКОМЕД Омовіт 30мл

код товару: U0744845
Ціна за одиницю:
100 грн
+5 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм/вага 30 мл
Форма випуску краплі
Країна-виробник Україна

Інші

Виробник ЕКОМЕД
Модель Омовіт 30мл
Артикул Омовіт 30мл
Гарантія, міс 0
Штрихкод 4820019211282
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ОМОВІТ є найбільш цінним для організму засобом, так як дуже ефективно безпосередньо впливає на такі життєво важливі органи нирки і печінку і опосередковано покращує функції багатьох органів організму шляхом поліпшення їх іннервації.

Найціннішою властивістю у Омовіта є швидке розчинення сечової кислоти, яка відкладається в сухожиллях, суглобах, клапанах серця, клапанах вен та в інших тканинах. В результаті покращується переносимість навантажень, зменшується венозна і серцева недостатність, зникає скутість в суглобах і подагричні болі, зменшується прояв артрозів, артритів, остеохондрозу. А найголовніше поліпшуються функції практично всіх органів і фактично відбувається безпечне і фізіологічне омолодження організму.

Всі центри управління органами містяться в мозку, а його імпульси до наших органах проводить спинний мозок, але на жаль у більшості людей відбувається часткове перетискання нервових закінчень і наші органи працюють все гірше і гірше, а їх лікування через порушення іннервації малоефективно. Пережимання відбувається через те, що більше 500 м'язів прикріплюються до хребта зв'язками сухожиллями, які через відкладення сечової кислоти втрачають еластичність і ці 500 м'язів як пружина стискають хребетний стовп, стискаючи нервові закінчення. Результат не тільки дискомфорт в спині, але і прискорене старіння і виникнення наростаючої недостатності багатьох органів.

Омовіт за рахунок глибокого відновлення функцій нирок швидко зменшує відкладення сечової кислоти в сухожиллях і зв'язках, покращує іннервацію, сприяє відновленню майже всіх функцій організму. Тому Омовіт можна вважати ефективним омолоджуючим засобом.
Крім того, він ефективно очищає клапани вен, попереджує та зменшує зворотний відтік крові і серцеву недостатність. За рахунок очищення клапанів вен зменшується тяжкість в ногах, поліпшується виведення продуктів розпаду. Омовіт також ефективний при жовчнокам'яній і сечокам'яній хворобі. Висока ефективність Омовіта при артритах, артрозах і подагрі.

Рекомендований до застосування для профілактики вікових змін в організмі, а також різних захворюваннях, зокрема при набряках, целюліті, остеохондрозі хребта, остеоартрозі, сечосольовому діатезі, жовчнокам'яній хворобі, патології нирок. Використовується для зняття інтоксикацій різного характеру і для підвищення ефективності будь-якого лікування, зменшення кількості захворювань. Омовіт не є стимулюючим засобом. Курс вживання Омовіта бажано супроводжувати збільшеним вживанням води.

Спосіб застосування і дозування:

Профілактичний курс дорослим по ЗО - 40 крапель на півсклянки води за 30 хвилин до їди або через 30 хвилин після їди один - два рази на день. Курс -3 тижні. Повторний курс - після двотижневої перерви.

У терапевтичних цілях, за призначенням лікаря може бути призначене індивідуальне дозування: один-два рази на день по 30-70 крапель на 50-100 мл води.
Для досягнення більш стійкого ефекту застосовують в комплексі з іншими фітоконцентратами і місцевою фізіотерапією.
Побічних ефектів при перевірках Омовіта в клініках різного профілю не було (на упаковці вказані загальні обмеження).
Загальні протипоказання: підвищена чутливість до компонентів препарату.

Додаткова інформація *: Для випаровування спирту з фітоконцентартов рекомендуємо накапати їх в добре теплу воду або в гарячу чашку і почекати 2-3 хвилини - спирт випарується.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

100 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!