За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеоняня Motorola MBP36S с роботизированной камерой (Гр5556)

код товару: U0138906
Ціна за одиницю:
4708 грн
+169 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт 2,4 ГГц
Максимальний радіус дії 300 м
Дисплей 3.5" LCD
Функція зворотного зв'язку так
Нічне бачення так

Інші

Виробник Motorola
Модель MBP36S с роботизированной камерой
Артикул Гр5556
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Motorola MBP36S – це новітня цифрова роботизована система відеоспостереження за дитиною останнього покоління, що поєднує в собі поворотний механізм віддаленого управління камерами і цифрову технологію передачі сигналу, що забезпечує 100% приватність та захищеність від перешкод, а також всілякий додатковий функціонал.

Віддалене управління поворотним механізмом камери. Як було вже сказано вище, камера цієї моделі має не тільки вбудований поворотний горизонтально-вертикальний механізм, але і повністю захищений цифровий канал передачі аудіо-відео сигналу. Перевага такої камери полягає в значному збільшенні кута огляду. Якщо звичайна відеоняня може "бачити" тільки близько 70°-80°, то модель з поворотним механізмом може оглянути практично на 360° навколо. Керувати дитячим блоком можна віддалено з батьківського блоку, використовуючи клавіші віддаленого управління камерою.

Радіус дії пристрою 330 метрів. Наступна дуже важлива перевага цієї моделі полягає в збільшеної дальності пристрою - 330 метрів на відкритому просторі. Це найбільш сильна відео-няня, оскільки в основному всі пристрої такого плану мають 200 - 250 метрів дальності. У сучасних містах, де будинки будуються з товстих залізо-бетонних конструкцій середньостатистичної відео-няні не вистачає для покриття всього приміщення. Даний пристрій - це просто знахідка для таких житлових приміщень.

Двосторонній (Зворотний) зв'язок. Коли батьки часто зайняті в дальній кімнаті і не можуть відразу підійти до дитини, для зручності дана модель оснащена двостороннім зв'язком. Вона дозволяє поговорити з малюком на відстані, використовуючи даний функціонал, і заспокоїти його. Це особливо актуально для сімей, в яких кімната дитини знаходиться не зовсім поруч зі спальнею батьків.

Колискові мелодії. З цією ж метою є можливість з батьківського блоку віддалено включити на блоці малюка різні музичні мелодії колискових, це теж заспокоює дитину. А якщо необхідно включити зворотний (двосторонній) зв'язок, відтворення колискових відразу ж автоматично відключається. Віддалено можна включати, вимикати, а також вибирати варіанти мелодій. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4708 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!