За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING OC (GV-N208TGAMING OC-11GC)

код товару: U0315585
Ціна за одиницю:
36672 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2080 Ti
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 11 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 352 Bit
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 650 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Технології Multi-GPU 2-way

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING OC
Артикул GV-N208TGAMING OC-11GC
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719331303563
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING OC (GV-N208TGAMING OC-11GC)

Будьте готові до ігрових боїв з Geforce RTX. Geforce RTX забезпечує найвищу продуктивність, додаючи просунуті ігрові технології (NVIDIA GameWorks) і саму просунуту ігрову екосистему (GeForce Experience). NVIDIA Turing. В основі відеокарт GeForce RTX лежить потужна архітектура Turing і абсолютно нова платформа RTX. Вони до 6 разів продуктивніше відеокарт попереднього покоління і привносять в ігри технології штучного інтелекту і трасування променів в реальному часі.

Технологія NVIDIA GameWorks підтримує останні вимоги сучасних моніторів, включаючи VR, монітори з ультра високою роздільною здатністю, так само забезпечує плавний ігровий процес, кінематографічний досвід, можливість захоплення зображення 360 навіть в VR. Відкрийте для себе нове покоління VR, з низьким показником затримки, навушниками останнього покоління, завдяки технології NVIDIA VRWorks. VR аудіо (звукові ефекти), реалістична графіка і фізика предметів, дозволяють вам відчути і почути кожен момент.

Система охолодження WINDFORCE 3X. Система охолодження WINDFORCE 3X реалізована за допомогою 3 вентиляторів з унікальним дизайном лопатей і підтримкою технології 3D Active, 6 мідних композитних тепловідвідних трубок з технологією прямого контакту. Все це дозволяє ефективно збільшити рівень тепловідведення, для досягнення високої продуктивності при низьких температурах.

Середній вентилятор обертається в зворотному напрямку, щоб оптимізувати потік повітря для розсіювання тепла, що забезпечує більш ефективну роботу і більш низьку температуру. Унікальний дизайн лопатей вентиляторів. Повітряний потік розсипається на розі лопаті вентилятора, плавно переходячи через тривимірну криву на поверхні, що ефективний збільшує потік повітря на 23% в сравененіі зі звичайними вентиляторами.

Відкрите оснащені 3D активними вентиляторами. Напівпасивну режим роботи вентиляторів зупиняє їх при слабких навантаженнях на відеокарту або в режимі очікування, що дозволяє насолоджуватися геймплеєм в абсолютній тиші. Мідні композитні трубки. Композитні теплові трубки поєднують в собі теплопровідність і фазовість переходів для ефективного управління передачею тепла між двома твердими інтерфейсами, що збільшує ефективність охолодження на 29%.

Повністю мідні трубки мають пряму зону зіткнення з усією поверхнею графічного процесора для поліпшення відведення тепла. Також вони контактують з масивної металевою пластиною на модулі VRAM через термопрокладки для забезпечення охолодження критично важливих елементів. Теплові трубки з прямим контактом. Стильний геймплей. З 16.7 мм цвнтових варіацій і численними режимами сяйва, геймер зможе зробити свою систему унікальною, використовуючи утиліту AORUS graphics engine.

Підсвічування RGB FUSION на відеокарті. Оптимізований для розгону модуль харчування 8 + 2 фаз. У порівнянні з референсними картами, модуль харчування з 8 + 2 фаз дозволяє MOSFET`ам працювати при більш комфортній температурі і дає більш стабільну напругу для компонентів. Стильна чорна металева задня пластина забезпечує надійний захист і надійність конструкції. У зрозумілому інтерфейсі утиліти геймер може повністю контролювати свою відеокарту: частоти, напруга, продуктивність вентиляторів і харчування в реальному часі відповідно до потреб в іграх.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

17 жовтня 2019
imgimgimgimgimg

В Ос версии есть отличия в системе охлаждения от обычной?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
17 жовтня 2019

Здравствуйте, Данил! Которую из них Вы подразумеваете под "обычной"? https://brain.com.ua/category/Vydeokarty-c1403/filter=3-75001600000,587-86033781400,589-g9182/ В любом случае, Вы можете посмотреть различия с интересующей Вас видеокартой, добавив их в "Сравнение".

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
36672 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!