За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2070 8192Mb WINDFORCE OC (GV-N2070WF3-8GC)

код товару: U0326208
Ціна за одиницю:
19337 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2070
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Base) 1620 MHz
Частота пам'яті 14000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 6 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 550 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель GeForce RTX2070 8192Mb WINDFORCE OC
Артикул GV-N2070WF3-8GC
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2070 8192Mb WINDFORCE OC (GV-N2070WF3-8GC)

Бездоганна Ігрове Рішення. Будьте готові до ігрових боїв з Geforce RTX. Geforce RTX забезпечує найвищу продуктивність, додаючи просунуті ігрові технології (NVIDIA GameWorks) і саму просунуту ігрову екосистему (GeForce Experience).

NVIDIA Turing. В основі відеокарт GeForce RTX лежить потужна архітектура Turing і абсолютно нова платформа RTX. Вони до 6 разів продуктивніше відеокарт попереднього покоління і привносять в ігри технології штучного інтелекту і трасування променів в реальному часі.

Технології. Технологія NVIDIA GameWorks підтримує останні вимоги сучасних моніторів, включаючи VR, монітори з ультра високою роздільною здатністю, так само забезпечує плавний ігровий процес, кінематографічний досвід, можливість захоплення зображення 360 навіть в VR.

Сучасне рішення для VR. Відкрийте для себе нове покоління VR, з низьким показником затримки, навушниками останнього покоління, завдяки технології NVIDIA VRWorks. VR аудіо (звукові ефекти), реалістична графіка і фізика предметів, дозволяють вам відчути і почути кожен момент.

Система охолодження WINDFORCE 3X представлена ​​трьома 80-мм вентиляторами з унікальною конфігурацією лопатей (центральний вентилятор обертається в альтернативному напрямку) і шістьма композитними мідними тепловими трубками. Прямий контакт теплових трубок і підошви радіатора безпосередньо з ДП, а також технологія 3D Active, забезпечують ефективне відведення тепла, підвищену продуктивність і комфортний температурний режим.

Запатентована GIGABYTE технологія Alternate Spinning - унікальне рішення, яке оптимальним чином розподіляє турбулентні потоки стосовно до системи охолодження на базі трьох вентиляторів. Найбільша проблема подібних систем - турбулентність. У тому випадку, якщо напрямок обертання вентиляторів збігається, велика ймовірність виникнення турбулентних потоків (завихрень повітряних мас між сусідніми вентиляторами), що які знижують ефективність розрахункової схеми відводу тепла. Інженери GIGABYTE запропонували оригінальний варіант взаємодії трьох вентиляторів, коли центральний вентилятор обертається в альтернативному напрямку. Таким чином, вдається оптимізувати розподіл повітряних потоків між вентиляторами і значно знизити негативний ефект від турбулентності.

Обсяг повітря в заданій зоні розтинають лопатями особливої ​​профілю з ребрами, які допомагають наростити тиск повітряного потоку. 3D активні вентилятори. Засобами технології 3D Active організована напівпасивну схема охолодження, вентилятори залишаються вимкненими, коли ДП знаходиться в стані зниженої завантаження, обслуговуючи НЕ ресурсомісткі програми. Завдяки 3D Active шанувальники комп'ютерних ігор можуть зосередитися на ігровому процесі, оскільки шум від працюючої системи охолодження графічної плати повністю відсутня.

Сучасний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс фірмового ПО забезпечує швидкий доступ до налаштувань тактових частот, напруги харчування, режимам роботи вентиляторів в залежності від споживаної потужності, і все це в реальному часі виходячи з вимог конкретної гри. Розгін в один клік. Просто натисніть на кнопку і підберіть оптимальний режим роботи графічної плати відповідно заданими критеріями, навіть не володіючи спеціальними знаннями і навичками розгону.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

23 грудня 2018
imgimgimgimgimg

Благодаря полупассивному режиму охлаждения (который можно и отключить) карта абсолютно тихая. В простое температура обычно в районе 45С, вертушки начинают работать с 55С. В наличии металлический бэкплейт, что не может не радовать. Автоматически разгоняется до 1875 МГц (память гнать ещё не пробовал, пока нет 4K-монитора скорости и так хватает с запасом), при 100% нагрузке температура порядка 70С. В-общем, ждём-с "лучей добра" и прочих DLSS-ов в играх. Кому-то может быть важным отсутствие DVI порта, лично меня это никак не напрягает, но имейте это в виду! Итого: покупкой доволен как слон и если ценник вернётся к ~38000, то вновь будет лучшей картой в соотношении цена/качество для 2К разрешения и начального уровня гейминга в 4К!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 грудня 2018

Благодарим за подробный отзыв!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19337 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!