За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2070 8192Mb AORUS X (GV-N2070AORUS X-8GC)

код товару: U0326206
Ціна за одиницю:
17864 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2070
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Base) 1620 MHz
Частота пам'яті 14142 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Роз'єми 3 x DisplayPort3 х HDMI ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 6 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 550 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель GeForce RTX2070 8192Mb AORUS X
Артикул GV-N2070AORUS X-8GC
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719331303747
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2070 8192Mb AORUS X (GV-N2070AORUS X-8GC)

Gigabyte Technology - компанія в Тайвані, яка створює комп'ютерну продукцію, перш за все відеокарти і системні плати. Працює фірма з 1986 року. Спочатку це була всього лише група дослідників, але поступово компанія здобула світову популярність і стала лідирувати на ринку графічних прискорювачів і системних плат. До 2008 року фірма стала холдингом, включивши до свого складу Gigabyte Communication, яка випускає комунікатори і смартфони під торговою маркою GSmart.

Сьогодні GIGABYTE має величезний асортимент продукції, що випускається, в їх числі - настільні і мобільні ПК, ноутбуки, сервери, рішення для цифрового будинку, пристрої комунікації, пристрої мобільного і портативного типу. В останні роки корпорація стала передовим виробником, який випускає системні плати. Статистика говорить про те, що кожна четверта плата, яка використовується в світі, зроблена компанією Gigabyte Technology.

Початком заснування компанії GIGABYTE вважається 1986 рік. Вона була створена спочатку як об'єднана група дослідників і розробників. Подібно до багатьох інших провідних світових ІТ-компаніям, GIGABYTE починала свій шлях з нуля, тобто з маленькою лабораторії, яку заснували кілька інженерів-ентузіастів. У молодих людей були новаторські ідеї в області виробництва системних плат, і тому вони змогли швидко знайти своє місце на ринку комплектуючих для персональних комп'ютерів. В даний час це світовий лідер ринку системних плат і графічних прискорювачів.

GIGABYTE прагне максимально збільшити коло своїх клієнтів. Компанією постійно розширюється асортимент продукції. У неї входять різноманітні електронні пристрої. Наприклад, пристрої зв'язку, настільні персональні комп'ютери, сервери, ноутбуки, рішення для цифрового будинку, мобільні та портативні пристрої. Інакше кажучи, зараз GIGABYTE виробляє продукцію різної спрямованості. І для будинку, і для роботи. У 2008 році в штаті GIGABYTE працювали вже більше 8,5 тисячі співробітників. Більш того, на той період практично всі континенти вже охоплювала мережу її філій і представництв.

Компанія підтримує всебічно і оперативно клієнтів по всьому світу. GIGABYTE бачить своє завдання в тому, щоб задовольняти запити клієнтів. Саме в цьому ключ до того, що торговельна марка як і раніше робить успіхи. Компанія не визнає ніякого якості, крім чудового. На підтвердження цього необхідно сказати, що відмінна продукція і видатні розробки GIGABYTE протягом тривалого періоду по достоїнству були оцінені. Це безліч професійних нагород. Це і гаряче схвалення її діяльності засобами масової інформації.

Тут необхідно згадати про те, що компанією було досягнуто безпрецедентне досягнення: до 2008 року вся продукція, яку вона представляла на здобуття національної нагороди Тайваню за досконалість продукції (Taiwan Excellence Award), довгих 11 років поспіль була відзначена нагородами. Про обсяги присутності компанії на ринку досить сказати, що в кожному десятому персональному комп'ютері на планеті є системна плата GIGABYTE. У своїх повсякденних справах GIGABYTE керується гаслом «Upgrade Your Life». Компанія задіє весь потенціал сучасних мережевих технологій для того, щоб ефективно задовольнити запити своїх клієнтів по всій планеті. Компанія встановлює прямий контакт своєї марки з кожним споживачем.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17864 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!