За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Варочна поверхня Perfelli HI 674 BL

код товару: U0794194
Ціна за одиницю:
10199 грн
Ціна за одиницю:
14449 грн
Ціна за одиницю:
14449 грн
+305 бонусів
+433 бонуса
+433 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок передня ліва: діаметром 18 см, потужністю 1400/1850 вт ,  передня права: діаметром 18 см, потужністю 1400/1850 вт ,  задня права: діаметром 18 см, потужністю 1400/1850 вт ,  задня ліва: діаметром 18 см, потужністю 1400/1850 вт
Максимальна потужність підключення 7400 Вт
Управління сенсорне

Додаткові характеристики

Функції захист від переливу ,  об'єднані зони ,  Stop&Go ,  захист від дітей ,  звуковий сигнал ,  індикатор залишкового тепла ,  розпізнавання посуду

Підключення

Напруга 230 В

Фізичні характеристики

Розміри ніші для вбудовування 5 x 55 x 48.3 см
Розміри 5 х 59 х 52 см
Вага 7.3 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Perfelli
Модель HI 674 BL
Артикул HI 674 BL
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Варильна поверхня Perfelli HI 674 виготовлена ​​у Франції! Її головна перевага – це висока якість та повна відповідність усім європейським стандартам. Ця поверхня універсальна для втілення будь-яких кулінарних ідей завдяки стандартній ширині – 59 см, чотирьом індукційним зонам нагріву діаметром 180 мм та потужністю 1400 Вт та інтелектуальної функції FLEXI ZONE, яка дозволяє перетворити всю ліву частину поверхні на одну суцільну зону нагріву.
Кожна конфорка оснащена функцією турбо-нагріву Power Booster, яка швидко та значно підвищує потужність для прискорення процесу приготування.

FLEXI ZONE – готування без кордонів
Поверхня для кухні Perfelli HI 674 – це гнучка варильна поверхня нового покоління. Дві ліві зони нагріву можна об'єднати в одну або кілька конфорок із довільною площею нагріву – FLEXI ZONE.
Ця інтелектуальна технологія дозволяє як завгодно пересувати поверхню посуд, а нагрівання миттєво переміщається слідом. Посуд може мати будь-який діаметр, довгасту або нестандартну форму: деко, гусятниця, тепаньякі, деко, квадратний чавунний гриль та багато інших. Це зробить процес приготування їжі більш комфортним та швидким. Крім того, з функцією FLEXI ZONE на одній конфорці можна готувати кілька страв одночасно, тим самим заощаджуючи свій час.

Французька склокераміка EUROKERA
Perfelli HI 674 виготовлена ​​з французького керамічного скла EUROKERA, яке широко відоме як матеріал, стійкий до перепадів температур та високого ступеня статичного навантаження.

Оформлення та дизайн
Індукційна поверхня Perfelli HI 674 має мінімалістський дизайн, що робить її вигляд справді елегантним. Це дозволяє комбінувати поверхню з іншими складовими дизайну в будь-якому стилі та кольоровій гамі. Склокераміка гармонійно виглядає як у світлих інтер'єрах, стаючи акцентним елементом у приміщенні, так і в темних, доповнюючи собою загальне дизайнерське рішення.

Індукційні зони нагрівання
Індукційний тип нагріву має беззаперечну перевагу – передача тепла страві без нагрівання посуду. Крім того, нагрівається лише та частина конфорки, яка взаємодіє з дном посуду. Це робить процес приготування їжі безпечнішим і суттєво полегшує миття поверхні, оскільки до неї нічого не пригорає.
При цьому типі нагрівання відбувається миттєва передача тепла страві та споживається мінімальна кількість електроенергії. У режимі очікування поверхня споживає трохи більше 0.5 Вт.

Сенсорна панель керування
На фронтальній частині поверхні знаходиться панель управління з сенсорами включення та вимкнення пристрою, перемикання швидкостей роботи поверхні від 1 до 9, блокування, паузи, вибору зони нагріву, активації таймера та включення функції Booster.

Таймер-хвилинник
Готувати за рецептом стало ще простіше! Увімкніть таймер на потрібний час для кожного доданого інгредієнта.

Розпізнавання посуду
Завдяки цій функції конфорка знає, на яких нагрівальних котушках стоїть посуд і включає нагрівання тільки під посудом. Якщо прибрати посуд, то вимикаються всі нагрівальні елементи.

Автовідключення
Завдяки цій функції перегрівання нагрівальних елементів неможливе! До досягнення критичної температури конфорка автоматично вимикається. Це дозволяє уникнути пожежі, псування навколишніх меблів та внутрішніх деталей самої поверхні.

Захист від дітей
Блокування поверхні зручне як під час приготування, так і в період неактивності. Можливість уникнути включення, вимикання, зміни або скидання налаштувань підходить також власникам кішок, яких можуть залучити вогники, що горять на пристрої.

Індикатор тепла, що залишилося
З цією функцією кожен член сім'ї може знати, яка з конфорок ще не охолола.

Автоматична зупинка процесу готування
Коли поверхня працює, але користувач тривалий час не подає жодних команд, система "думає", що її забули вимкнути, і робить це автоматично.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10199 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!