За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 55UK6200PLA

код товару: U0324696
Ціна за одиницю:
17899 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення Quad Core
Технології поліпшення зображення HLG Pro ,  HDR10 Pro ,  HDR

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CI2 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтенний3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS 4.0

Додатково

Підтримувані формати AC3 ,  AC4 ,  apt-X ,  DTS Express ,  DTS-HD ,  H.265 (HEVC) ,  DTS ,  PCM ,  MP2 ,  HE-AAC ,  EAC3 ,  WMA ,  AAC ,  MP3

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1247 x 785 x 231 мм
Розміри без підставки 1247 x 729 x 88.6 мм
Вага з підставкою 13.9 кг
Вага без підставки 13.7 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 55UK6200PLA
Артикул 55UK6200PLA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806098254149
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 55UK6200 пропонує вам випробувати найкращі моменти з чарівним зображенням у форматі 4K Ultra HD (3840 x 2160 пікселів) на великому 55-дюймовому екрані, одночасно насолоджуючись інноваційним тонким і стильним дизайном, який додасть сучасний і естетичний відтінок вашого інтер'єру.

Така висока роздільна здатність, в чотири рази більша ніж Full HD, забезпечує насичене фарбами чітке зображення навіть з близької відстані. Пориньте фантастичний віртуальний світ 4K UHD, переповнений неймовірно точної і вражаючою деталізацією. Насолоджуйтесь чудовим візуальним комфортом і красивими квітами під будь-яким кутом огляду.

Інноваційна технологія True Color Accuracy дає можливість отримати неймовірно природну картинку, завдяки розширеній передачі кольору. Таким чином, за рахунок мінімізації спотворень досягається ідеальний результат. Для справжнього задоволення від спортивних телепередач активуйте режим футболу, який оптимізує зображення і звук, щоб доставити вам незабутнє задоволення. Також, ТВ оснащений революційною технологією Active HDR, в корені міняє уявлення про реалістичність сюжету. До слова, пристрій може зчитувати HDR10 і HLG- контент, забезпечуючи оптимальну контрастність.

Весь контент, незалежно від його початкової роздільної здатності, тепер може відображатися в якості, максимально близької до 4K, завдяки функції масштабування 4K Upscaler. Для того, щоб враження були по-справжньому незабутні, телевізор LG 55UK6200 має режим Ultra Stadium Surround, який легко занурить вас в атмосферу найкрасивіших і запам'ятовуються футбольних матчів.

Відкрийте для себе чари захоплюючого багатовимірного звучання! «Розумна» функція доступу до мережі інтернет тут працює під керівництвом оновленої операційної системи WebOS 3.5, що відкриває простий і швидкий доступ до вашого улюбленого мультимедійного контенту, захоплюючим гонок, стратегій і аркадах, свіжим новин світових і регіональних масштабів, соціальним мережам і додатків.

Підключаючи цю модель до Wi-Fi або Bluetooth, а також, встановивши спеціальний додаток з магазину, ви маєте можливість транслювати контент вашого смартфона або планшета на великому екрані. Управління опциональнимі можливостями телевізора, а також, з'єднаними з ним зовнішніми пристроями, реалізовано за допомогою універсального пульта дистанційного керування Magic Remote.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові.

Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ​​в широкому асортименті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17899 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!