За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телескоп Bresser Pluto II 114/500 EQ Carbon (922220)

код товару: U0493798
Ціна за одиницю:
9799 грн
+228 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення в базовій комплектації 25-375x
Максимальне корисне збільшення 228x
Діаметр об'єктива 114 мм
Посадочний діаметр окуляра 31.75 мм
Фокусна відстань 500 мм
Світлосила 1:4.4
Роздільна здатність 1.23 сек
Проникна здатність 12.4 зоряних величин

Конструктивні особливості

Оптична конструкція рефлектор Ньютона
Тип монтування екваторіальне
Видошукач LED з точковою наводкою

Габарити

Розміри оптичної труби (⌀ x L) 145 x 470 мм
Висота триноги 680-1200 мм
Вага труби 2 кг
Вага триноги / монтування тринога 1.5 кг; монтування 1.7 кг
Загальна вага 9 кг

Додаткові характеристики

Комплектація тринога алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів ,  лінза Барлоу: 3-х кратне збільшення ,  адаптер для камери смартфона (планшета) ,  труба алюмінієва ,  видошукач точковий LED ,  окуляр K 4 мм (1.25'') ,  монтування екваторіальне EQ2 ,  окуляр RK 20 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Bresser
Модель Pluto II 114/500 EQ Carbon
Артикул 922220
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телескоп Bresser Pluto II 114/500 EQ (carbon) забезпечує безперечно високу якість зображення при досить скромних габаритах. Велика світлопропускна здатність дає можливість спостерігати віддалені тьмяні об'єкти, а екваторіальне монтування дозволить стежити за ними, не випускаючи з уваги. Основними відмінностями від попередньої версії є посилена тринога, карбонова обробка труби і адаптер для камери смартфона. За допомогою адаптера для смартфона, що йде в комплекті з телескопом, легко фотографувати об'єкти спостережень на камеру вашого смартфона. Опціонально телескоп може бути пов'язаний з PC-окуляром для запису і редагування зображень, і відеороликів нічного неба.

Рефлектор Ньютона Bresser Pluto II 114/500 EQ (carbon) найкращим чином підійде для людей, які люблять подорожувати, не забувши при цьому телескоп вдома. При незначному зниженні максимального збільшення, досягнуті більш компактні розміри і велике значення світлосили 1:4.4. Саме останній параметр забезпечує чіткість і контрастність зображення, властиві більш дорогим і громіздким моделям. Ви зможете розрізняти більш чіткі контури кратерів на Місяці діаметром до 5 км, полярні шапки Марса, щілину Кассіні в кільцях Сатурна, зірки слабкого світіння (до 12.4 зоряних величин). Уран і Нептун вже постануть у вигляді дисків. Туманності навколо сузір'їв Ліра і Оріон, і більш далекі, що знаходяться на відстані до тисяч світлових років від Землі стануть доступні Вашому оку у вигляді світлих досить контрастних плям.

LED видошукач з точковою наводкою помітно полегшує наведення приладу на об'єкт, а екваторіальне монтування телескопа з механізмами тонких рухів дозволить легко здійснювати спостереження за добовим рухом об'єктів по небосхилу. Лінза Барлоу покликана, при необхідності, потроїти кратність телескопа.

У комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на обраному окулярі і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Найчастіше неможливо добитися бажаної видимості космічних об'єктів в умовах міської засвітки і смогу. Компактні розміри труби максимально спростять транспортування, що забезпечить незабутні враження спостережень космосу за межами Вашого офісу. Bresser відкриє Вам нові світи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9799 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!