За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телескоп Bresser Messier AR-102/1000 EXOS-1/EQ4 (4702107) (920517)

код товару: U0905423
Ціна за одиницю:
33999 грн
+1013 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення в базовій комплектації 38x
Максимальне корисне збільшення 204x
Діаметр об'єктива 102 мм
Фокусна відстань 1000 мм
Роздільна здатність 1.37 сек

Конструктивні особливості

Оптична конструкція рефрактори
Видошукач оптичний 6x30
Система автонаведення немає
Кріплення ластівчин хвіст

Габарити

Розміри оптичної труби (⌀ x L) 104x1000 мм
Розміри в упаковці 1000х1000x1700 мм
Вага труби 4.6 кг
Вага триноги / монтування монтування, кг: 4 Вага триноги, кг: 4.7
Загальна вага 17.8 кг

Додаткові характеристики

Комплектація видошукач оптичний 6x30 ,  адаптер смартфона для астронавігації ,  зоряна карта, що обертається ,  астрономічна програма для пк stellarium ,  противага 1 х 4.5 кг ,  зорова труба телескопа ,  ручка з тримачем камери; ,  монтажне кільце (для exos та подібних кріплень); ,  інтегрований адаптер 31.7 мм і t2; ,  діагональне дзеркало з діагоналлю 31.7 мм (1.25 дюйма); ,  окуляр: 26 мм superploessl (ø 31.7 мм/1.25'') з повним багатошаровим просвітленням; ,  німецьке екваторіальне монтування exos 1 з польовим штативом із труби з нержавіючої сталі; ,  апертурний сонячний фільтр
Країна-виробник Китай
Колір білий

Інші

Виробник Bresser
Модель Messier AR-102/1000 EXOS-1/EQ4 (4702107)
Артикул 920517
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Тепер усі телескопи лінійки Bresser Messier оснащені новим 2,5" фокусером Hexafoc, що позитивно позначається на якості зображення і на плавності фокусування. Телескоп Bresser Messier AR-102/1000 EXOS-1/EQ4 (4702107) є класичним рефрактором з ахроматичним об'єктивом, що демонструє властиві серії Messier високу якість складання та зображення, яке без сумніву оцінять досвідчені спостерігачі. Ахроматична оптична схема оптичної труби мінімізує хроматичні аберації та значно покращує передачу кольорів. Екваторіальне монтаж EXOS1/EQ4 має конструкцію німецького типу, що дозволяє стежити за рухом небесних тіл, переміщуючи трубу телескопа тільки в одній площині. Сталева тринога забезпечує високу стабільність під час спостережень.

Насамперед телескоп Bresser Messier AR-102/1000 EXOS-1/EQ4 рекомендовано для спостереження планет Сонячної системи, проте достатній діаметр апертури та висока якість оптики дозволять спостерігати значно віддаленіші об'єкти, такі як галактики, туманності, подвійні зірки та ін. Однією з останніх доробок компанії, впроваджених у даному телескопі, є новий фокусер Hexafoc з внутрішнім діаметром 2,5". Завдяки такому рішенню вдалося уникнути можливого віньєтування (обрізання) зображення при роботі з широкопольними дводюймовими окулярами. 

Крім того увага була приділена поліпшенню плавності ходу. і стабільність самої системи фокусування Комплектація телескопа включає довгофокусний окуляр SuperPlossl SPL26 мм і великий оптичний видошукач. Телескоп комплектується німецьким екваторіальним монтуванням EXOS-1 та сталим сталевим триножком. Додаткову жорсткість тринозі надає металева поличка для приладдя, що має отвори під окуляри стандартів 1.25” та 2”. 

Висота триноги регулюється, що дозволяє адаптувати телескоп до зростання спостерігача. Монтування EXOS-1/EQ4 має зрозумілу конструкцію та систему управління та здатне нести трубу вагою до 7 кг. Механізми тонких рухів по обох осях забезпечені зручними гнучкими ручками для комфортного управління телескопом при будь-якому положенні спостерігача. 

Монтування може бути доповнене придбаним окремо електричним приводом осі прямого сходження і шукачем полюса для супроводу добового руху світил без участі спостерігача при візуальних спостереженнях або фотозйомці. Висока якість передачі зображень гарантується не тільки стійкою конструкцією, а й чудовою якістю просвітленої оптики. 

Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Messier виготовляються зі спеціального скла, на яке наноситься покриття, що просвітлює, в кілька шарів. Саме це дозволяє отримувати світлі і чіткі зображення об'єктів, що спостерігаються, з правильною кольоропередачею, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографуванні.

Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю збірки та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з високою точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

33999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!