За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телескоп Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845)

код товару: U0469057
Ціна за одиницю:
6199 грн
+140 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення в базовій комплектації 20-111x
Максимальне корисне збільшення 228x
Діаметр об'єктива 114 мм
Посадочний діаметр окуляра 31.75 мм
Фокусна відстань 500 мм
Світлосила 1:4.4
Роздільна здатність 1.23 сек
Проникна здатність 12.4 зоряних величин

Конструктивні особливості

Оптична конструкція рефлектор Ньютона
Тип монтування азимутальне
Видошукач LED з точковою наводкою

Габарити

Розміри оптичної труби (⌀ x L) 145 x 470 мм
Висота триноги 750-1200 мм
Розміри в упаковці 1130 х 280 х 280 мм
Вага труби 2 кг
Вага триноги / монтування 1.1 кг
Загальна вага 3.5 кг

Додаткові характеристики

Комплектація програмне забезпечення Stellarium ,  труба алюмінієва (зовнішня обробка: карбонове волокно) ,  тринога алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів ,  монтування азимутальне AZ-1 ,  сонячний фільтр ,  окуляр K 9 мм (1.25'') ,  окуляр K 25 мм (1.25'') ,  лінза Барлоу 2x ,  адаптер для камери смартфона (планшета)
Колір чорний

Інші

Виробник Bresser
Модель Solarix 114/500 AZ Carbon
Артикул 924845
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4007922054353
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія Bresser з гордістю представляє універсальний і унікальний у своєму роді телескоп Solarix 114/500 AZ (carbon). Тепер спостереження за сонячною активністю, денні ландшафтні спостереження і нічні спостереження за зоряним небом можна проводити за допомогою одного телескопа Bresser Solarix 114/500 AZ (carbon). Важливим моментом є наявність сертифікованого сонячного фільтра, що дозволяє безпечно для очей спостерігати за Сонцем. Денні та нічні спостереження можна зняти на камеру смартфона, для чого в комплекті з телескопом поставляється спеціальний адаптер. Дана модель має карбонову обробку труби і посилений профіль алюмінієвої триноги.

Bresser Solarix 114/500 AZ (carbon) - універсальний дзеркальний телескоп за доступною ціною. Дана модель цікава тим, що за прийнятною ціною тепер доступні планетарні спостереження, початкові спостереження об'єктів Deep Sky і спостереження сонячної активності за допомогою одного телескопа. Завдяки короткофокусній системі вдається досягти високий показник світлосили, що забезпечує видимість далеких планет і зірок слабшого світіння. Ви зможете розрізняти більш чіткі контури кратерів на Місяці діаметром до 5 км, полярні шапки і моря на Марсі, деталі кілець Сатурна, супутники Юпітера, зірки слабкого світіння (до 12,5 зоряних величин), Уран і Нептун у вигляді невеликих дисків, а також найпопулярніші туманності і галактики каталогу Мессьє.

У комплектації поставляється спеціальний сонячний фільтр, що захищає очі від проникнення ультрафіолетового, інфрачервоного і видимого надяскравого сонячного випромінювання, пропускаючи лише ту кількість видимих ​​світлових хвиль, яка достатня для формування якісного зображення Сонця. Фільтр тестований незалежною організацією забезпечення якості продукції та має європейський сертифікат відповідності CE.

У модифікації Carbon телескоп оснащений посиленою і більш стійкою алюмінієвої триногою з шестигранним перетином. Завдяки обробці у вигляді карбонового волокна на поверхні оптичної труби не залишаються відбитки пальців, телескоп виглядає дуже стильно і сучасно.

У комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на обраному окулярі і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Телескоп поставляється в практично зібраному вигляді. Крім того простота збірки/розбирання і габарити телескопа дозволять Вам не турбуватися про те, що прилад займе багато місця, а зручність спостереження за небесними тілами, яку забезпечує оптична конструкція, яскраві і контрастні зображення об'єктів нічного неба, Сонця і ландшафтів приємно здивують початківця астронома.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!