За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телескоп Bresser AR-102/600 EQ-3 AT3 Refractor (920755)

код товару: U0493797
Ціна за одиницю:
19745 грн
+430 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення в базовій комплектації 24-120x
Максимальне корисне збільшення 204x
Діаметр об'єктива 102 мм
Посадочний діаметр окуляра 50.8 мм
Фокусна відстань 600 мм
Світлосила 1:6
Роздільна здатність 1.37 сек
Проникна здатність 12.1 зоряних величин

Конструктивні особливості

Оптична конструкція рефрактор ахромат
Тип монтування екваторіальне
Видошукач Red Dot
Кріплення ластівчин хвіст

Габарити

Розміри оптичної труби (⌀ x L) 120 x 680 см
Висота триноги 640-1180 мм
Розміри в упаковці 810 x 400 x 290 мм
Вага труби 3.9 кг
Вага триноги / монтування тринога 2.27 кг; монтування 1.13 кг
Загальна вага 12.35 кг

Додаткові характеристики

Комплектація діагональне дзеркало ,  труба алюмінієва (зовнішня обробка: карбонове волокно) ,  тринога алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів ,  видошукач Red Dot ,  окуляр K 25 мм (1.25'') ,  лінза Барлоу 2x ,  адаптер для окулярів з 2'' на 1.25" ,  окуляр K 10 мм (1.25'') ,  німецьке екваторіальне монтування EQ-3 з противагою
Колір чорний

Інші

Виробник Bresser
Модель AR-102/600 EQ-3 AT3 Refractor
Артикул 920755
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телескоп Bresser AR-102/600 EQ-3 AT3 Refractor поєднує відмінну якість оптичних труб преміальної лінійки Bresser Messier і доступну ціну завдяки базовому набору аксесуарів. Це середньоапертурний короткофокусний світлосильний рефрактор з високоякісною оптикою і екваторіальним монтуванням німецького типу. Цей телескоп буде хороший як для детального спостереження місячних ландшафтів, більшості доступних до огляду об'єктів Сонячної системи, так і для пошуку об'єктів далекого космосу.

Об'єктив телескопа Bresser Messier AR-102/600 EQ-3 AT3 Refractor являє собою ахромат з відносним отвором 1/6, завдяки чому даний телескоп характеризується високою світлосилою для спостереження віддалених об'єктів космосу і є перевагою для астрофото. Лінза об'єктива має покращене багатошарове покриття зеленого кольору, що сприяє підвищенню яскравості і контрастності зображення. Об'єктив забезпечений блендою для захисту від бічних засвічень і випадання роси.

Труба телескопа виконана в сучасному стилі з алюмінію із зовнішнім оздобленням карбоновим волокном, яке покликане з одного боку зробити конструкцію максимально легкою, а з іншого боку максимально стійкою до ударів. Для жорсткого кріплення об'єктива і фокусера, труба скріплена металевими ободами.

Телескоп оснащений фокусером з посадковим діаметром під окуляри 2" (для використання окулярів стандарту 1,25" в комплекті є перехідник). Це дозволяє використовувати ширококутні окуляри, щоб отримати велике поле зору при спостереженнях протяжних об'єктів і зіркових полів. Два окуляра в поєднанні з лінзою Барлоу дають мінімальну але достатню варіативність збільшень. Телескоп оснащений точковим шукачем Red Dot. Для більшої зручності спостережень (особливо ландшафтних) в комплект входить діагональне дзеркало.

Телескоп встановлений на жорсткому монтуванні EQ-3 - екваторіальному, німецького типу. Монтування оснащене механізмами тонких рухів по обох осях. Завдяки використанню черв'ячних передач в механізмах тонких рухів можлива моторизація монтування (і установка системи автонаведення). Координатні кола дозволяють наводити телескоп на об'єкти з використанням системи екваторіальних координат.

У комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на обраному окулярі і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19745 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!