За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушка для овочів та фруктів WetAir 12102

код товару: U0839193
Ціна за одиницю:
929 грн
+34 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість секцій 1
Матеріал корпусу пластик
Продукти для сушки трави
Колір зелений

Інші

Виробник WetAir
Модель 12102
Артикул 12102
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сушарка для салату KELA Dry є механічною центрифугу і працює за принципом каруселі: обертаючи ручку, ви задаєте кругові рухи і вода з листя салату і зелені стікає в контейнер. Сушарка для салату Dry виготовлена ​​з харчового пластику.
Діаметр - 24 см, висота - 16 см.

Кришити в салат мокру зелень - невдячна справа. Така зелень злипається, олія або інша заправка, змішуючись з водою, нерівномірно розподіляються її по поверхні. Підсушити листя паперовим рушником - не вихід. Від такої процедури втрачається характерний хрускіт салатного листя, воно стає м'якішим, менш смачним. А струшуючи пучок салату руками, всю воду видалити неможливо. І тут на допомогу прийде сушарка для салату. Вона впорається із зайвою вологою швидко та ефективно. Особливо, якщо це сушарка для салату KELA Dry.

В основі сушарки KELA Dry округла миска, на нерухому вісь якої встановлюється кошик з прорізами, а зверху - кришка із ручним приводом для обертання. Під дією відцентрової сили вода з листя салату розлітається по стінках та стікає в миску. Всі комплектуючі сушарки для салату KELA Dry виготовлені з міцного харчового пластику, несхильного до окислення і деформації. У сушарці KELA Dry можна просушити не тільки листя салату, але і будь-яку іншу зелень, яка продається в супермаркетах або зростає на грядках.

Але це ще не все! За допомогою центрифуги, встановленої в сушарці KELA Dry, можна не тільки сушити, але й мити зелень, ягоди, гриби перед їх переробкою або заготівлею на зиму. Потрібно тільки налити в основну ємність трохи води, провернути ручку на кілька обертів і весь бруд, весь пісок залишаться на дні основної ємності. Цій сушарці під силу також рішення нестандартних завдань. Наприклад, з її допомогою можна видалити зайву вологу з нарізаної картоплі для фритюру, щоб розпечене масло не розприскувалося від потрапляння в нього крапель води. Сушарка заощадить вам чимало часу, якщо ви багато готуєте, віддаєте перевагу здоровій їжу, часто робите салати, запасаєте на зиму ягоди і гриби.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

929 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!