За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Стедікам DJI RS 4 (CP.RN.00000343.01)

код товару: U0921174
Ціна за одиницю:
31000 грн
+833 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Характеристики

Загальні

Кількість осей 3
Підключення Bluetooth
Матеріал корпуса алюмінієвий сплав
Комплектація Наклейка з логотипом DJI ,  Кабель керування кількома камерами ,  Опора для кріплення об'єктива ,  Розширена ручка ,  Швидкоз'ємна пластина ,  Ручка акумулятора BG 21 ,  Каркадний підвіс ,  Комплект гвинтів ,  USB Type-C зарядний кабель

Живлення

Джерело живлення акумулятор
Час повної зарядки 180 хв
Час роботи 12 год

Інші

Виробник DJI
Модель RS 4
Артикул CP.RN.00000343.01
Гарантія, міс 3
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Підвищена ефективність роботи, вбудована функція вертикальної зйомки та розширена екосистема аксесуарів роблять DJI RS 4 потужним інструментом для камер. Карданний шарнір важить лише 1,4 кг і має вантажопідйомність 3 кг, здатний витримати компактну конструкцію вашої камери. Осі з тефлоновим покриттям зменшують тертя для більш плавного балансування та зручності експлуатації. Інші інтуїтивно зрозумілі функції включають ручку точного налаштування, OLED-екран з автоматичним блокуванням та комунікаційний порт RSA для використання з розширеними аксесуарами.

Вертикальна зйомка 2-го покоління

Нова горизонтальна пластина підвісу усуває потребу в додаткових аксесуарах. Легко перемикайтеся на вертикальну зйомку для ефективного створення вертикального відео.

Автоматичне блокування осей 2-го покоління

Автоматичне блокування осі дозволяє RS 4 швидко починати роботу або переходити в сплячий режим, значно підвищуючи ефективність зйомки, переходів і зберігання. Крім того, фіксатори осі мають менші зазори в заблокованому стані, що ще більше зменшує тремтіння підвісу.

Найкращий досвід балансування

DJI RS 4 має покриття Teflon™ для всіх трьох осей, що зменшує тертя та плавніше балансування. Під час перемикання камер або об’єктивів ручка точного налаштування на осі нахилу може переміщувати камеру вперед або назад, досягаючи точного міліметрового балансування. Верхня швидкознімна пластина має додаткову регульовану напрямну розміщення для надійного кріплення камери.

Потужна стабілізація

Легкий корпус витримує корисне навантаження 3 кг. Він може носити звичайну бездзеркальну камеру та комбінації об’єктивів, забезпечуючи зручне тримання з надійною потужністю.

Порівняно з попереднім поколінням, вісь нахилу RS 4 подовжено на 8,5 мм, що забезпечує більший простір для балансування. Це дозволяє встановлювати звичайну бездзеркальну камеру та комбінацію об’єктивів разом із аксесуарами, як-от фільтри ND, розширюючи простір для творчого потенціалу.

Алгоритм стабілізації RS четвертого покоління

DJI всебічно оптимізував алгоритм стабілізації RS нового покоління для різних сценаріїв використання. Він досягає чудового балансу між міцністю стабілізації та тактильним відчуттям від руху камери, забезпечуючи як чудову продуктивність, так і покращений досвід користувача. Крім того, RS 4 забезпечує значно покращену стабільність під час вертикальної зйомки, легко стабілізуючи динамічні знімки, такі як біг або перспективи під низьким кутом.

Бездротове керування Bluetooth

DJI RS 4 може дистанційно керувати затвором камери та масштабуванням об’єктива за допомогою технології Dual-Mode Bluetooth. У режимі керування масштабуванням ви можете використовувати джойстик, щоб керувати Power Zoom для об’єктивів PZ і Clear Image Zoom, отримуючи власне масштабування. Камеру потрібно сполучити лише один раз, після чого вона може повторно підключитися автоматично.

Підтримка DJI Focus Pro Motor

У поєднанні з новим двигуном DJI Focus Pro DJI RS 4 дозволяє керувати фокусом об’єктива за допомогою диска або регулювати масштаб об’єктива за допомогою джойстика. Така плавна робота забезпечує ефективне керування об’єктивом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

31000 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!