За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Стедікам DJI Pocket 2 Creator Combo (CP.OS.00000121.01)

код товару: U0478175
Ціна за одиницю:
22569 грн
+528 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Загальні

Кількість осей 3
Режими роботи фотозйомка ,  відеозйомка
Підключення Bluetooth

Швидкість обертання

Робоча температура 0 - 40°C

Підтримувані розміри камери

Максимальна вага 117 г

Живлення

Джерело живлення акумулятор
Час повної зарядки 70 хв
Час роботи 2.3 год
Ємність акумулятора 875 мАч

Інші

Виробник DJI
Модель Pocket 2 Creator Combo
Артикул CP.OS.00000121.01
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6941565903150
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

DJI Pocket 2 Creator Combo - це 3-осьовий міні стедикам DJI Pocket 2 Gimbal з відеокамерою 4K і розширеним комплектом аксесуарів. Додаткові аксесуари: ширококутний об'єктив, універсальна ручка Do-it-All, розгалужувач USB Type-A на Type-C, передавач бездротового мікрофона, хутряна вітрозахист до нього і міні штатив.

Ручний надкомпактний стабілізатор DJI Pocket 2 розширює і покращує вражаючі можливості попередньої моделі DJI Osmo Pocket. Найбільш помітним поліпшенням є те, що на Pocket 2 можна використовувати зум під час зйомки, чого не вдалося зробити Osmo. Відеокамера має 20mm штатний об'єктив, що дає мінімальні спотворення, що вкрай необхідно при зйомці красивих портретів і пейзажів. Сенсор 1 / 1,7 "з 64 мегапікселями дозволяє Pocket 2 знімати відео до 4K і фотознімки з вражаючою роздільною здатністю до 64 Mpix. Він підтримує 2-кратний зум при зйомці 4K, 3х на 2,7K, 4х при зйомці 1080p, і ви навіть можете використовувати зум при фотозйомці.

Також внесені поліпшення в програмне забезпечення міні стедікама Pocket 2 Creator Combo. Вони сприяють більш плавною зйомці, додана підтримка різноманітних творчих функцій в відеокамері. Наприклад, поліпшена гібридна автофокусування, яка допомагає уникнути розфокусувати зображень і витрати часу на налаштування фокуса. Поряд з поліпшеннями в системі автофокусування Pocket 2 оснащений ActiveTrack 3.0, який з більшою точністю розпізнає дорослих, дітей і домашніх тварин, дозволяючи камері автоматично слідувати за ними і утримувати їх в кадрі при їх русі простим подвійним натисканням на тачскрін. Відеокамера має розширені функції покадрової зйомки, які включають time-lapse, motion-lapse і hyper-lapse. Для створення панорами 3x3, просто натисніть кнопку на ручці стедікама. DJI Pocket 2 Creator Combo також має фільтри Glamour, які ви активуєте і вибираєте, просто проводячи вниз по сенсорному екрану. Ефект миттєвий і не вимагає постобробки.

За допомогою чотирьох вбудованих в стедикам мікрофонів можна регулювати напрямок звуку, що обов'язково оцінять відеоблогери. Це забезпечує відмінний захоплення звуку, і немає необхідності використовувати зовнішні мікрофони або повертати стедикам, щоб поєднати роботу мікрофонів з напрямком руху камери. Можна навіть зробити так, щоб звукозапис синхронізувалася з зумом об'єктива, щоб при збільшенні або зменшенні зуму камери звукознімач налаштовувався відповідно до нього. Це допоможе виділити далекі звуки і зробити їх більш виразними. Вбудовані мікрофони дозволяють записувати в моно або стерео і забезпечують покращене шумозаглушення, особливо у вітряні дні.

Поряд з цими поліпшеннями, міні стедикам DJI Pocket 2 Creator Combo отримав оновлення додатка Mimo, яке можна завантажити для iOS і Android. Серед оновлень є редактор AI, який може розпізнавати основні моменти ваших кадрів і об'єднувати їх в відеоряд, яким можна поділитися. Додаток Mimo також включає в себе встановлені креативні шаблони, які роблять відео абсолютно неповторним для розміщення в соціальних мережах.

Ручний електронний міні стедикам Pocket 2 Creator Combo має вбудовану батарею, яка повністю заряджається менше ніж за 75 хвилин і забезпечує роботу стабілізатора більше 2 годин. Відеозапис проводиться на карти microSD ємністю до 256 ГБ. Це супер компактний стедикам важить трохи більше 100 г. Що входить в комплект аксесуар для кріплення на штатив 1/4 "-20 дозволяє встановити DJI Pocket 2 на штатив.

DJI Pocket 2 Creator Combo - це повністю готовий до зйомки комплект стедікама з відеокамерою для будь-якого сучасного відеомейкери. З ним ви отримаєте високою ступінь стабілізації, приголомшливе деталізоване відео в HD, Full HD, 2K і 4K з усіма інструментами для необмеженого творчості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22569 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!