За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Спальний мішок Ferrino Bryce SQ +9C Green Left (86376MVVS) (929599)

код товару: U0827415
Ціна за одиницю:
5699 грн
+222 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Вид ковдра
Підходить для дорослих
Блискавка ліва

Матеріали

Зовнішній матеріал 30d 360t recycled ripstop polyester
Внутрішній матеріал 66d 190t recycled polyester
Наповнювач 320 г repreve

Температури експлуатації

Температура екстриму -2 °C
Температура мінімальна +9 °C
Температура комфорта +13 °C

Фізичні характеристики

Довжина 215 см
Ширина 75 см
Ширина (згорнутий) 32 см
Діаметр (згорнутий) 16 см
Вага 830 г
Колір зелений

Додатково

Додатково співз'єднані

Інші

Виробник Ferrino
Модель Bryce SQ +9C Green Left (86376MVVS)
Артикул 929599
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ferrino Bryce (86376MVVS) - перші екологічно чисті спальні мішки Ferrino, виготовлені з перероблених тканин та наповнювачів Repreve. Для виготовлення кожного мішка використовується близько тридцяти півлітрових ПЕТ-пляшок. Рекомендується для трьох сезонних походів. Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016. Даний стандарт нормує вимоги до спальних мішок та підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів та ваги на ярликах.

Особливості: 30D 360T Recycled Ripstop Polyester — перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету, а структура Ripstop робить його стійким до розривів. 66D 190T Recycled Polyester — перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету.

Repreve — бренд номер один у світі переробленого високоякісного волокна. Високоякісні волокна виготовляються зі 100% перероблених матеріалів, включаючи пластикові пляшки після використання та перероблені відходи. GRS — глобальний стандарт вторинної переробки розроблений Control Union Certifications у 2008 році, а 1 січня 2011 року власність на нього перейшла до Textile Exchange. GRS є міжнародним, добровільним стандартом, що поширюється на весь продукт і визначає вимоги до сторонньої сертифікації вторинної сировини, ланцюжка відповідальності, соціальної та екологічної практики, а також хімічних обмежень. Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як ковдру, а також забезпечує великий простір для рук і ніг, не сковуючи руху тіла, сприяє комфортнішому сну.

Matchable Zip — два однакові спальні мішки з лівою та правою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок. Cold Protection Hood - капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду. One Touch - система швидкої стяжки капюшона дозволяє зробити це зсередини спальника однією рукою. 2-way Zipper - двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху донизу. Anti-snag Тape - уздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, що перешкоджає проникненню холодного повітря через неї. Compression Sack – компресійний чохол для зменшення обсягу спального мішка.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5699 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!