За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет UWatch DF30 Blue (F_54083)

код товару: U0335568
Ціна за одиницю:
549 грн
+24 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Cумісність iOSAndroid
Тип матриці OLED
Стандарт захисту ІР67
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Час автономної роботи до 20 днів
Ємність акумулятора 60 mAh
Колір синій ,  чорний

Інші

Виробник UWatch
Модель DF30 Blue
Артикул F_54083
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Смарт-годинник UWatch DF30

За допомогою фітнес-браслета Uwatch Ви зможете стежити за своє активністю не тільки вдень, але і вночі. Він стане Вашим партнером в заняттях спортом і буде завжди з Вами підтримувати Ваш здоровий спосіб життя. Розумний пристрій, який відстежуватиме ваші звички в області повсякденної активності або ж сну. Для виготовлення цього фітнес-браслета виробник вибрав якісні матеріали.

U.Watches - сучасний бренд стильних і ергономічних годин, головна особливість яких криється у винятковій якості виробів. Кожна модель U.Watches підкреслюють унікальність образу і бездоганний смак свого власника. Рецепт успіху U.Watches заснований на простій філософії - краща якість і дизайн за доступною ціною.

На всіх етапах виробництва годин U.Watches пильна увага приділяється двом головним аспектам - чудовому дизайну виробів і винятковій якості всіх елементів, від корпусів і ременів, до деталей механізмів. Ці стильні і безвідмовні годинник служать постійним джерелом радості для своїх власників, кожен день роблячи їх чарівними.

Бренд Swatch змусив весь світ поглянути на годинник по-іншому, адже годинник - це яскравий аксесуар, невід'ємна деталь костюма. Не дивлячись на те, що Хайек орієнтувався тільки на просування своїх брендів, він сформував новий орієнтир для всього ринку і підштовхнув компанії до розробок нових ідей і стратегій.

Вже сьогодні існують різні дизайнерські рішення в годинній індустрії, тепер можна знайти фешн-марки, усипаний діамантами, напрямок - гламурні бренди і, звичайно ж, широку лінійку спортивних годин. Основна ідея Swatch: «Необхідно мати стільки годин, скільки є блузок, краваток або варіантів настрою». Поки люди будуть оновлювати свій гардероб, і у них буде змінюватися настрій, завжди є привід купити новий годинник.

Революція в годинникової промисловості в першу чергу асоціюється з появою кварцового механізму. Але в ХХ столітті трапився інший часовий переворот - революція Swatch! Завдяки своїй унікальності Swatch миттєво привернув увагу публіки, як тільки яскраві і незвичайні моделі з'явилися у продажу. Саме випуск колекції Swatch допоміг відновити могутню швейцарську годинникову галузь.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

549 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!