За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Huawei Watch Fit Graphite Black (55027360/55027807)

код товару: U0465901
Ціна за одиницю:
2977 грн
Ціна за одиницю:
3956 грн
Ціна за одиницю:
3835 грн
+65 бонусів
+105 бонусів
+104 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника квадратні
Операційна система Lite OS
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.64"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 456 x 280
Сенсорний екран так

Живлення

Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 10 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення MMS ,  SMS ,  електронна пошта ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  події календаря ,  низький заряд гаджета ,  нагадування
Моніторинг Оптичний датчик серцевого ритму ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 30 мм
Висота корпусу 46 мм
Товщина корпусу 10.7 мм
Вага 34 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний

Інші

Виробник Huawei
Модель Watch Fit Graphite Black
Артикул 55027360/55027807
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6941487233069
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Huawei Watch Fit
Яскравий AMOLED-дисплей 1.64 дюйма | Моніторинг здоров'я і тренувань | GPS

Більше можливостей на вашому зап'ястку
Прямокутний AMOLED-дисплей Huawei Watch Fit з діагоналлю 1.64 дюйма та високою роздільною здатністю 280x456 пікселів забезпечує чітке зображення і широкий кут огляду. Автоматичне регулювання яскравості дає змогу краще бачити екран під прямими сонячними променями, тоді як шість циферблатів-заставок дають свободу у вираженні стилю й настрою.

Прокачай свій стиль
Персоналізація теми дає змогу гармонійно поєднувати ваш повсякденний стиль із різноманітними варіантами колірного оформлення циферблату. На додаток до офіційних тем, у Магазині циферблатів до вашої уваги представлений широкий вибір циферблатів з оригінальним дизайном. Також ви можете створити свою індивідуальну тему, використавши будь-яку світлину з вашого мобільного пристрою.

Вислови свою індивідуальність
Тепер ви можете легко настроїти на циферблаті важливі для вас віджети. Теми, які мають для вас найбільше значення, як-от погода, пульс, кроки, заряд батареї й інші, можуть бути обрані та розташовані в зручному порядку.

Обери годинник у своєму стилі
Ідеальне поєднання матової текстури корпусу, м'яких кольорових ремінців і преміального дизайну годинника Huawei Watch Fit зробить ваш образ достоту унікальним і неповторним.

Витонченість і міць в одному корпусі
Неймовірно тонкий і легкий годинник Huawei Watch Fit вагою лише 21 грам обладнаний потужною поліпшеною батареєю, що робить його вашим ідеальним напарником. Цей годинник, що поєднує процесор із подвійною архітектурою й алгоритми енергоощадження, може працювати упродовж 10 днів без підзаряджання. Завдяки технології швидкого заряджання ви можете використовувати Huawei Watch Fit весь день, витративши на підзаряджання пристрою лише 5 хвилин.

Особистий тренер у вашому розпорядженні
Почніть тренування в будь-який час за допомогою Huawei Watch Fit і позбудьтеся потреби шукати відеозаписи тренувань. Цей годинник підтримує 12 видів тренувань з анімованими підказками, як-от «Тренування на роботі», «Повний комплекс розтяжки», «Тренування м'язів преса», що містять демонстрацію 44 стандартних вправ. Продуктивно використовуйте свій вільний час, кава-брейки або години відпочинку у вихідні, щоб підтримувати гарну фізичну форму з розумним годинником.

96 режимів тренувань
Huawei Watch Fit надає точні показники тренувань у режимі реального часу для 11 професійних видів спорту, включно з бігом, плаванням і їздою на велосипеді. 85 користувацьких режимів допомагають вам розкрити свій потенціал, як у заняттях йогою, так і у високоінтенсивних інтервальних тренуваннях. Годинник також веде у реальному часі моніторинг вашого пульсу, підрахунок калорій і вимірює тривалість тренування.

Відчуй свій ритм
Завдяки вбудованому датчику GPS, класу водонепроникності 5 ATM, алгоритму розрахунку пульсу й інноваційним датчикам Huawei Watch Fit ідеально підходить для будь-яких фізичних вправ. З годинником ви можете тренуватися продуктивніше, покращувати показники, отримувати оцінку ефективності тренувань і професійне керівництво в режимі реального часу.

Розумний помічник для тренувань
Годинник Huawei Watch Fit може визначити час початку, тип тренування й нагадати про його відстеження. Незалежно від того, бігаєте ви чи плаваєте, Huawei Watch Fit може відстежувати саме ті показники тренувань, які вам необхідні. Після завершення тренування ви зможете побачити докладніші показники та професійний аналіз у застосунку Huawei Здоров'я.

Мотивація на щодень
Huawei Watch Fit спостерігає за рівнем вашої фізичної активності упродовж дня й час від часу нагадує про потребу рухатися, менше сидіти й зберігати активність. Годинник зображає трьома колірними колами: кількість пройдених кроків на день, час фізичної активності та періоди середньої та високої активності. Стежте за показниками та надихайтеся своїми результатами.

Безперервний моніторинг пульсу
Завдяки технології моніторингу пульсу Huawei TruSeen 4.0, розумний годинник точно відстежить пульс у режимі реального часу упродовж дня, навіть коли ви спите. У разі перевищення допустимого діапазону серцевого ритму, годинник своєчасно визначить і відправить вам повідомлення. Ваш пульс під контролем.

Моніторинг рівня насичення крові киснем
Дуже низький рівень насичення крові киснем (SpO2) може призвести до проблем зі здоров'ям. Одягніть Huawei Watch Fit і почніть моніторинг SpO2 одним дотиком. Лише кілька секунд, і годинник покаже точну інформацію. Турбота про себе ніколи не буває зайвою!

Підготовка до особливих днів
Стежте за циклами та визначайте дату овуляції. Huawei Watch Fit може відправляти повідомлення, ґрунтуючись на ваших записах, і допоможе підготуватися до особливих днів.

Правила здорового сну
Завдяки вимірюванню пульсу і технології Huawei TruSleep 2.0 цей годинник може точно реєструвати стан сну й аналізувати його якість, а також надавати понад 200 наукових порад щодо поліпшення якості сну.

Стрес під контролем
Технологія Huawei TruRelax і алгоритм відстеження стресу упродовж усього дня дають ефективно відстежувати рівень стресу, щоб переконатися, чи відчуваєте ви напруження. Коли вам потрібно розслабитися, виконайте рекомендовані годинником дихальні вправи.

Завжди на зв'язку
Надаючи своєчасні повідомлення про SMS-повідомлення, вхідні дзвінки, події в календарі та повідомлення у соціальних мережах, Huawei Watch Fit дає вам змогу більше не пропускати важливі події.

Ваш персональний помічник
Ви можете краще керувати відтворенням музики, зробити знімок дистанційно за допомогою камери смартфона або вмить знайти смартфон за допомогою розумного годинника. Обирайте функції, які потрібні саме вам: Погода, Будильник, Таймер, Секундомір, Ліхтарик і багато іншого. Тепер усе найнеобхідніше у вас на зап'ястку.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

18 липня 2023
imgimgimgimgimg

Все сподобалось, ціна + якість

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 лютого 2023
imgimgimgimgimg

Huawei, виявився дуже гарним розробником. Після оновлення Андроїд браслет просто перестав об'єднуватись з телефоном в пару, через що браслет фактично не працював майже два місяці. Huawei відмовився повертати гроші за браслет, або надати іншу компенсацію, а також не надавав жодних пояснень з приводу ситуації. Тож не рекомендую вироби цієї компанії.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 вересня 2021
imgimgimgimgimg

Немає а ньому ні барометра ні компасу, ніколи не було і не передбачено

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10 вересня 2021

Відправили на уточнення, дякуємо за сигнал!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
24 грудня 2020
imgimgimgimgimg

Хорошие фитнес часы, понравился удобный фомр фактор и отличного качества амалед экран с разрешением 456 x 280 HD. На руке смотрятся очень красиво и удобные в использовании. Естественно , что они не на 100% достоверны в своих показателях : шагомера, пульса и прочих измерений, ни один носимый гаджет не сможет дать точные показания.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
2977 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!