За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Документ камера Czur ET16 (ET16 Plus)

код товару: U0479390
Ціна за одиницю:
22626 грн
+661 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Захоплення зображення 297 х 420 мм
Роздільна здатність 4608 х 3456
Матриця CMOS
Формати файлів JPG ,  TIF ,  PDF ,  WORD ,  Excel
Інтерфейс USB 2.0

Інші

Виробник Czur
Модель ET16
Артикул ET16 Plus
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6930299600114
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

CZUR ET16 Plus- сканер на базі цифрової камери високої роздільної здатності

CZUR ET16 Plus - це новий тип інтелектуального книжкового сканера, призначений для як для корпоративних так і домашніх користувачів. Пристрій забезпечує швидке сканування розворотів книг, які не розшитих папок з документами, окремих документів, малюнків, чеків, сертифікатів, візиток, тривимірних об'єктів і багато чого іншого.

Сканер оснащений MIPS-процесором, HD-датчиком високої чіткості, лазерними сенсорами і ще рядом найпередовіших технологій. Все це дозволяє отримувати якісні зображення скануються об'єктів. Спеціально розроблений алгоритм дозволяє автоматично вирішувати такі повсякденні завдання сканування як вирівнювання вигинів сторінок, видалення відбитків пальців, колірна корекція, виправлення становища сторінок, обрізка країв.

Пристрій підтримує два режими роботи: режим спільної роботи з ПК (через USB) і режим демонстрацій на зовнішньому дисплеї (по HDMI). Пристрій може працювати одночасно тільки в одному з перерахованих режимів.

Режим ПК призначений для спільної роботи сканера і комп'ютера за допомогою спеціалізованої програми CZUR Scanner. Програма CZUR Scanner дозволяє працювати в режимі «Scanner (Сканер)» для сканування об'єктів, і режимі «Visual Presenter (Демонстрація)» для роботи з «живим» зображенням, захоплювали камерою.

Режим демонстрацій призначений для виведення «живого» зображення об'єкта спостереження по інтерфейсу HDMI. При цьому в якості пристрою відображення може бути використаний проектор або дисплей (РК-панель, телевізор), обладнаний портом HDMI.

Особливості CZUR ET16 Plus

Швидкість. На сканування однієї сторінки розміром до А3 йде менше 2 секунд.

Формат. Пристрій дозволяє сканувати документи розміром від візитки до А3 (двохсторінковий розворот книги). А якщо поставити сканер на край столу, а документ помістити на рівні підлоги, то можна захопити і А0.

Інтелектуальність. У пристрої реалізовані просунуті алгоритми аналізу і обробки зображень, що дозволяє автоматично виділяти на темному тлі сканований документ і здійснювати корекцію його зображення, в тому числі розворот, очищення фону, видалення притримують сторінки пальців, корекцію вигинів і вирівнювання пропорцій сторінок, а також виконувати розпізнавання тексту .

Універсальність. Сканер справляється не тільки зі звичайними (плоскими) 2D документами, але і з товстими книгами, об'ємними предметами глибиною до 10 см.

Багатофункціональність. Пристрій дозволяє не тільки сканувати документи, а й автоматично передавати їх зображення в хмарне сховище, а також відображати формуються зображення на великому екрані (по HDMI через відеопроектор).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22626 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!