За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сканер Canon DR-M160II (9725B003)

код товару: U0166030
Ціна за одиницю:
39728 грн
+986 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Датчик зображення CMOS
Оптична роздільна здатність 600х600 dpi
Розрядність кольорового сканування 24 біт
Розрядність сканування з відтінками сірого 8 біт
Розмір області сканування 216 x 3000 мм
Швидкість остаточного сканування 60 стор/хв
Тип підключення USB
Двосторонній так
Ємність лотка автоподатчика 60 аркушів
Кількість швидких кнопок 3
Інтерфейс користувача програмна клавіатура
Підтримка ОС Windows
Джерело живлення 100–240 В
Висота 366.4 мм
Ширина 280 мм
Глибина 606 мм
Вага 3.2 кг

Інші

Виробник Canon
Модель DR-M160II
Артикул 9725B003
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4528472106274
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сканер документів Canon DR-M160II (9725B003) - продуктивний і компактний настільний сканер ідеальний для сканування великих обсягів паперових документів. Завдяки міцній конструкції, високій швидкості і надійній системі обробки матеріалів цей пристрій ідеально підходить для сканування великих обсягів паперових документів. Переваги. Неперевершена швидкість сканування - до 60 сторінок в хвилину. Міцна конструкція, для виконання до 7,000 операцій в день. Компактність і висока продуктивність. Надійний процес подачі паперу включає в себе повторну подачу з поділом подвійних аркушів. Скорочуйте витрати на ІТ за допомогою функції ведення журналів. Швидке сканування великих обсягів паперових документів. Пристрій Canon DR-M160II було розроблено для якісного сканування в умовах великих навантажень. Інтенсивна швидкість двостороннього сканування 60 стор. / Хв / 120 зобр. / Хв з роздільною здатністю 300 точок на дюйм ідеальна для оптичного розпізнавання символів.

Міцна конструкція для інтенсивної роботи. Конструкція сканера включає в себе вражаючий пристрій подачі документів на 60 аркушів з функцією обробки пачок змішаних документів для збільшення продуктивності робочої групи. Сканер DR-M160II забезпечує надійну подачу і розподіл матеріалів різних типів - від тонких до щільних аркушів, від карток з тисненням до документів довгою три метри. Сканер DR-M160II може обробити до 7000 документів в день. Ролики і система подачі паперу, розраховані на інтенсивне використання, забезпечують довговічність і зносостійкість при великих обсягах роботи.

Надійна подача паперу. Унікальна система поділу з можливістю повторної подачі дозволяє автоматично подавати документи повторно в тих рідкісних випадках, коли два документа подаються одночасно, допомагаючи уникнути втручання користувача. З кнопкою скидання подвійної подачі можна ігнорувати попередження про подачу подвійного аркуша і продовжити сканування.
Економте на обслуговуванні з вбудованою функцією ведення журналів. Функція ведення журналів в пристрої DR-M160II допомагає скоротити витрати на ІТ. За допомогою цієї функції виконується збір даних про роботу користувачів і помилки, які потім передаються в службу підтримки для максимально швидкого вирішення проблеми.

Інтуїтивне програмне забезпечення в комплекті для більш легкого використання. У комплект сканера документів Canon DR-M160II входить програмне забезпечення для більш легкого сканування і управління документами. Програмне забезпечення CaptureOnTouch відрізняється інтуїтивним призначеним для користувача інтерфейсом з повністю автоматичним режимом, який спрощує процес сканування; крім того, пристрій підтримує сканування в різні формати файлів (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP і PowerPoint) і зв'язок з SharePoint. Програма CapturePerfect ідеальна для якісного пакетного сканування. До особливостей програми відносяться найсучасніші засоби перегляду і способи відправки, включаючи пряму відправку в папку, по електронній пошті і SharePoint. У комплект входить новітнє програмне забезпечення для обробки зображень - Kofax VRS і eCopy PDF Pro Office для швидкого створення, редагування і конвертації PDF документів

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

39728 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!