За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор WDC Hitachi HGST CP-TW3506

код товару: U0324570
Ціна за одиницю:
47350 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції зворотня
Технологія 3LCD
Матриця HD
Роздільна здатність матриці 1280 x 800
Яскравість 3700 (ANSI lm)
Контрастність 16 000:1
Підтримувані роздільні здатності до WXGA (1280 x 800)

Лампа

Потужність лампи 250 Вт
Строк служби 4000 годин (6000 економ режим)

Інтерфейси

Порти і роз'єми 1 x HDMI1 x 3.5 мм (audio in)1 x RS2321 x USB1 x VGA (D-Sub)

Фізичні параметри

Колір Silver
Ширина 377 мм
Висота 136 мм
Глибина 360 мм
Вага 4.6 кг

Інші

Виробник WDC Hitachi HGST
Модель CP-TW3506
Артикул CP-TW3506
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор Hitachi HGST CP-TW3506

Це новий ЖК-проектор з повним пакетом інтерактивних функцій. Проектор CP-TW3506 використовує програмне забезпечення Hitachi Starboard для створення інтерактивних уроків та презентацій. Ультра короткофокусний об'єктив в поєднанні з достатньою кількістю функцій, включаючи мережеві можливості і WXGA дозвіл, робить Hitachi CP-TW3506 універсальним і зручним проектором, здатним відтворювати інтерактивне зображення розміром 90 "з відстані всього з 34 см від дзеркала.

Даний проектор ідеально підходить для використання, як в освітньому, так і в корпоративному сегменті, і завдяки компактним розмірам, CP-TW3506, як і інші моделі серії Ultimate, простий в установці і створений, щоб забезпечити максимально зручну експлуатацію і найвищу якість зображення в поєднанні з інтерактивними функціями в будь-яких умовах. При цьому Вам вже не потрібна інтерактивна дошка!

Ультрамаленька відстань - велика перевага. Використання нових об'єктивів з високою роздільною здатністю компанії Hitachi дозволило дійсно зменшити відстань до екрану. Це дає наступні переваги: оптимізується використання простору. Зручно як для невеликих, так і для містких аудиторій. Більше простору для ведучого і слухачів. Презентації без тіні. Відсутність видимого сліпучого променя світла. Широка область застосування.

Можливість проектування зображення зблизька дозволяє використовувати проектори компанії Hitachi CP-TW3506 однаково ефективно в приміщеннях будь-якого розміру: конференц-залах, навчальних класах, вузах або квартирах.

Розширені мережеві функції: управління проектором через мережу. Налагодження та управління проектором за допомогою WEB-браузера. PJ Link ™. Оповіщення по електронній пошті про помилки або про загальний стан апарату (SMTP). Управління проектором за розкладом (SNTP). Управління проектором через SNMP протокол. Передача статичного зображення (MY IMAGE). AMX Device Discovery, Crestron ™ RoomView. Відображення текстової інформації, переданої по мережі. USB Display. Технологія ImageCare

Функція ImageCare управління потужністю лампи, яка поєднує в собі оптимальну якість зображення при максимальній економії енергії за рахунок зменшення споживання енергії, поліпшення контрастності і подовження терміну служби лампи. В результаті більш низька сукупна вартість володіння і зниження експлуатаційних витрат.

Інтелектуальні екорежим і режим збереження енергії: автоматично змінює яскравість лампи в залежності від рівня яскравості екрану. Крім того, автоматично змінює яскравість лампи, якщо немає ніяких змін в зображення на екрані. При використання ImageCare технології ці режими дають оптимальну якість зображення з максимальної економії енергії.

Відмінні риси мультимедійних проекторів Hitachi CP-TW3506: яскравість 3700 ANSI лм. Контрастність 16000: 1. Реальна роздільна здатність WXGA (1280 x 800), підтримує до UXGA, підтримує MAC. Збільшений до 6000 годин ресурс роботи лампи (в екорежимі). Повний комплект входів / виходів, включаючи HDMI. Відображення через USB: просто включай і працюй через порт USB, а не 15-контактний роз'єм D-Sub VGA. Презентації без комп'ютера з USB флешки (JPEG, PNG, BMP, GIF, AVI, MOV). Гібридний фільтр дозволяє працювати без чистки тривалий час (4000 годин). Настільна презентація за допомогою додаткової настільної підставки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

47350 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!