За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор BenQ MX842UST (9H.JCA77.13E)

код товару: U0326074
Ціна за одиницю:
29044 грн
+563 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальназворотня
Технологія DLP
Матриця XGA
Роздільна здатність матриці 1024 x 768
Яскравість 3000 (ANSI lm)
Контрастність 13 000: 1
Кількість кольорів 1070 млн.
Підтримка форматів 4:316:916:10
Мінімальна діагональ зображення 1.52 м
Максимальна діагональ зображення 7.62 м
Підтримувані роздільні здатності до UXGA (1600 x 1200)
Рівень шуму 36 дБ (30 дБ економ режим)
Підтримка 3D так

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 102 кГц
Вертикальна 23 - 120 Гц

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.5 x
Фокусна відстань 5.38 мм
Корекція трапецоїдальних викривлень V= ±15°

Лампа

Потужність лампи 240 Вт
Строк служби 3500 годин (5000, 7000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео SECAM ,  NTSC ,  HDTV ,  PAL

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 20 Вт (2 х 10 Вт)

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Порти і роз'єми 1 x S-Video3 x VGA (D-Sub)3 x RCA2 x 3.5 мм (audio in)1 x mic1 x RS2321 x LAN1 x 3.5 мм1 x mini-USB1 x HDMI

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 339 мм
Висота 237 мм
Глибина 323 мм
Вага 5.4 кг

Інші

Виробник BenQ
Модель MX842UST
Артикул 9H.JCA77.13E
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор BENQ MX842UST (9H.JCA77.13E)

Чудова якість зображення, непідвладна часу. BenQ DLP проектори забезпечують чудову чіткість зображення, високу читаність тексту і яскраві, реалістичні кольори весь період роботи. BenQ використовує передову технологію DLP. Принцип її роботи полягає в тому що, світло від лампи проходить через колірне колесо, набуваючи певний колір, який відбивається від мільйонів мікродзеркал, розташованих на DMD-чіпі і потім потрапляє на екран.

Оптична система проектора має герметичний дизайн, тому DMD-чіп, дзеркала захищені від попадання на них пилу. Тому DLP- проектори не мають проблем з деградацією квітів - кольору будуть стабільні весь період роботи. Після багатьох років інтенсивного використання, і установки в проектор нової лампи, проектоване зображення буде таким же, як і зображення, отримане з абсолютно нового проектора.

DLP-проектори не мають протипилових фільтрів, що дозволяє значно скоротити витрати на обслуговування. Ви можете бути впевнені в тому, що чудова якість зображення буде вас радувати весь період роботи. А завдяки технології BenQ SmartEco ™ витрата електроенергії істотно знизиться, при цьому найкращий контраст і яскравість зображення залишаться незмінним. Настінне кріплення BenQ з системою вирівнювання. Настінне кріплення BenQ з системою вирівнювання забезпечить вам швидку і правильну установку проектора. Воно оснащене схемою установки і вимірювальною лінійкою, які допоможуть вам правильно відрегулювати положення проектора та налаштувати проектоване зображення.

Технологія SmartEco - це низька вартість володіння і оптимізоване проектування в сукупності з динамічним енергозбереженням, неперевершеною яскравістю, чудовою якістю зображення і збільшеним терміном роботи ламп. SmartEco допоможе школам і бізнес-організаціям істотно економити на електроенергії і на технічному обслуговуванні проектора завдяки динамічному управління енергоспоживанням.

Режим Eco Blank. Режим Eco Blank дозволяє викладачеві відключати проектується на екрані зображення, коли увага студентів необхідно сконцентрувати на самому викладача, або просто в той момент, коли проектор не використовується. При використанні режиму Eco Blank відбувається автоматичне зниження потужності лампи, таким чином, енергоспоживання зменшується на 70%.

Автоматичне перемикання в режим Eco Blank відбувається після включення проектора за відсутності вхідного сигналу від джерела протягом трьох хвилин. Eco Blank - режим, який не дозволяє витрачати електрoенергію даремно і продовжує термін служби лампи. Переваги короткофокусної технології: З ультра-короткофокусним проектором вам не буде потрібно величезна кімната або велику кількість вільного місця під стелею! Ультра-короткофокусний проектор дозволяє перетворити будь-який простір в прекрасне місце для проведення уроку. Ультра-короткофокусний проектор може бути розміщений близько до екрану, а це означає, що не будуть з'являтися випадкові тіні. Проведенню занять ніщо не завадить!

Читайте презентацію в безпосередній близькості з екраном, не боячись бути засліпленим яскравою лампою проектора. Підтримка 3D Blu-ray. MX842UST оснащений технологією показу 3D зображення, що дозволяє школам активно залучати учнів до освітнього процесу, використовуючи для цього 3D окуляри і відповідний контент. Віддалене управління проектором.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

29044 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!