За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Матричний принтер FX 890II Epson (C11CF37401)

код товару: 19583
Ціна за одиницю:
15859 грн
+260 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість голок в друкуючої голівці 18
Максимальний формат друку A4
Кількість копій, до 7 аркушів (оригінал + копії)
Максимальна товщина паперу 0.52 мм
Інтерфейси LPTUSB
Емульовані стандарти EPSON ESC/P ,  IBM PPDS
Вбудовані шрифти Epson Sans Serif ,  Epson Draft ,  Epson Roman ,  Epson OCR-B
Напрацювання на відмову 25000 годин
Ширина 414 мм
Висота 177 мм
Глибина 320 мм
Вага 7.2 кг
Сумісний оригінальний картридж Epson C13S015329BA
Підтримувані ОС Windows 2000 Professional ,  Windows Server 2008 ,  Windows Server 2003 ,  Windows 10 ,  Windows 8 ,  Windows 95 ,  Windows 98 ,  Windows NT 4.0 ,  Windows ME ,  Windows Vista ,  Windows XP ,  Windows 7

Інші

Виробник Epson
Модель FX 890II
Артикул C11CF37401
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8715946634487
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Матричний принтер EPSON FX 890II (C11CF37401)

Epson FX-890II, що прийшов на зміну FX-890, являє собою матричний принтер для середніх і великих обсягів друкованих робіт. На поточний момент це найшвидший матричний принтер в своєму класі зі швидкістю друку до 738 знаків в секунду (при щільності 12 cpi) в режимі ULTRA SPEED DRAFT.

Принтер дозволяє друкувати до 1 + 5 копій. FX-890II надзвичайно надійний в роботі і в експлуатації. У порівнянні з попередній версією принтера e нового FX-890II поліпшений параметр напрацювання на відмову (MTBF) до 25,000 годин. Це один з найвищих показників в лінійці матричних принтерів EPSON. Також вражає і високий ресурс друкуючої головки - 400 млн. Знаків. Принтер має два інтерфейси для підключення: USB і паралельний, що забезпечує йому сумісність з різними пристроями в залежності від можливостей і завдань користувачів.

У порівнянні з попередньою моделлю (FX-890II) новий принтер відрізняється більш високими характеристиками, а при цьому рекомендована роздрібна вартість без змін. Доопрацюванні також піддався дизайн принтера (він став більш сучасним) і зменшилися габарити принтера - він став більш компактним. Принтер поставляється в чорному кольорі, що робить його більш стійким до забруднень.

Крім того, нова модель FX-890II відповідає стандарту Energy Star. Новий принтер є кращим рішенням для таких компаній і організацій, як: банки, фінансові організації, магазини, готелі, страхові компанії, поштові відділення, транспортні та логістичні компанії, складські термінали, квиткові каси, торговельні та сервісні компанії.

Seiko Epson Corporation - структура Seiko Group - багатогалузевого концерну, що належить Японії, історія якого почалася в далекому 1881 році. Тоді компанія мала назву K. Hattori Trading Company. Її засновник - Кинтаро Хатторі. Тоді фірма вела виробництво годинників, перебувала в японському окрузі Нагано, саме там почався успішний шлях Epson. Бренд Epson став відомий з моменту його реєстрації в 1975 році.

Seiko Epson Corporation виробляє принтери самого різного типу, сканери, проектори та комп'ютери настільного типу, масу інших електронних продуктів. Компанія має свій головний офіс в Японії, по всьому світу розміщені її дочірні компанії. На рахунку компанії незліченну кількість розробок і досягнень, найбільш знакові з них - створення першого в світі рідкокристалічного відеопроектора, створення перших в світі годинника з самозаводящімся механізмом, а також портативних ТБ з LCD екраном.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15859 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!