За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пральна машина LG F2H9HS2S

код товару: U0309959
Ціна за одиницю:
19499 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 7 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв

Споживання і класи прання

Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму B
Споживання води за 1 цикл 48 л

Управління

Кількість програм 14
Програми прання бавовна ,  інтенсивна ,  делікатне прання ,  спорт ,  швидке прання ,  обробка парою ,  змішані тканини ,  віджим ,  гіпоалергенне прання ,  освіжити ,  об'ємні речі ,  безшумне прання ,  полоскання ,  холодне прання ,  видалення плям ,  легкий догляд ,  власне налаштування ,  щоденне прання ,  полоскання і віджим
Дисплей так

Додаткові функції

Технічні особливості замок від дітей
Функції вибір температури ,  вибір кількості обертів віджимання ,  відстрочка прання ,  попереднє прання ,  злив ,  самоочищення ,  старт/пауза ,  відміна віджиму
Особливості Wi-Fi ,  захист від збоїв електромережі ,  індикація залишку часу до закінчення прання ,  індикація режиму роботи ,  індикація несправностей ,  захисне блокування дверцят ,  SMART діагностика

Фізичні характеристики

Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 63 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу сірий

Інші

Виробник LG
Модель F2H9HS2S
Артикул F2H9HS2S
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806084057570
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Пральна машина LG F2H9HS2S - бюджетна модель, яка змінить хід ваших думок. Незважаючи на доступну ціну, машина демонструє високий робочий клас, пропонуючи користувачеві використання розширених функцій. Машина фронтальна, повногабаритна, справляється з 5 кілограмами білизни за одне прання. Виконана в традиційному дизайні, мода на який ніколи не вщухає.

Приступаючи до роботи з машиною LG F2H9HS2S Premium, вам варто знати, що дана модель працює в найвищому класі енергоспоживання (А +++). Це означає, що машина витрачає мінімальну кількість електроенергії під час кожного робочого процесу.

Даний фактор дозволить вам гарненько заощадити. Витрата води тут також мінімальний. Модель розпорядженні широкий набір варіантів обертання барабана, який був виготовлений з полікарбонату. Присутній система підвищення ефективності двигуна Inverter Direct Drive. Функція мобільного діагностики дозволить вам за допомогою свого смартфона самостійно виявити неполадки.

Функція пара TrueSteam. В процесі прання гаряча пара, змішуючись з водою, м'яко впливає на тканину, повністю розчиняє залишки миючих засобів, видаляє побутові джерела алергії і знешкоджує бактерії. Спеціальний паровий режим «Освіжити» дозволяє усунути вбрався запах і розгладити легкі складки без застосування миючих засобів і води.

Система прямого приводу. Мотор кріпиться безпосередньо до барабану, таким чином система прямого приводу не має в своїй конструкції легко зношуються деталей, що забезпечує високу надійність і довговічність роботи мотора.

6 рухів турботи. На відміну від звичайних пральних машин, барабан LG володіє широким набором варіантів обертання, максимально адаптованих до різних типів тканини і ступеня забруднення білизни.

Функція мобільного діагностики. Функція мобільного діагностики SmartDiagnosis дозволяє скоротити час і заощадити гроші в разі виникнення неполадок. Ви можете передати дані для визначення проблеми в центр технічної підтримки за допомогою телефону.

Мінімальний рівень шуму. Система прямого приводу не має в своїй конструкції щіток і ременя, тому в процесі роботи створює значно менше шуму. Оскільки вісь обертання двигуна і барабана збігається, рівень вібрації знижується до мінімуму.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!