За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Офісне крісло GT Racer B-2020A Gray

код товару: U0911840
Ціна за одиницю:
3799 грн
Ціна за одиницю:
4299 грн
+86 бонусів
+127 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Максимальне навантаження, кг 100
Технічне оснащення режим гойдання ,  механізм газлiфт євростандарт ,  регульований підголівник ,  наявність підголівника ,  механізм тілт ,  наявність підлокітників ,  регулювання висоти посадки

Матеріали

Матеріал оббивки сіткатканина
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса пластик
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників пластик
Опори пластикові ролики

Фізичні характеристики

Высота min, см 107
Висота max, см 116
Ширина сидіння, см 50
Глибина сидіння, см 50
Висота спинки, см 68
Діаметр основи, см 64
Вага, кг 12
Колір каркаса сірий
Колір оббивки сірий

Інші

Виробник GT Racer
Модель B-2020A Gray
Артикул B-2020A Gray
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Офісне крісло GT Racer B-2020A – це поєднання довговічності, функціональності та комфорту, яке створене з урахуванням найсучасніших вимог робочого простору. Дизайн крісла представлений у двох стильних кольорових рішеннях – класичному чорному та сірому, дозволяючи вам вибрати варіант, який ідеально поєднуватиметься з вашим робочим або домашнім інтер'єром. Оббивка із сітки та тканини робить крісло комфортним для роботи навіть у спекотний день, оскільки ці матеріали добре пропускають повітря.

Ергономічність

Основна увага приділена вашому здоров'ю та комфорту для продуктивної роботи. Зручна форма спинки крісла GT Racer B-2020A забезпечує правильне розташування хребта та запобігає напруженню спини при довгому сидінні. Регулювання спинки в межах від 90° до 120° дозволяє налаштувати кут нахилу під свої уподобання або певні завдання. Ця можливість дозволяє не лише підтримувати правильну поставу, а й створює оптимальні умови для повноцінного відпочинку під час перерв. Підголівник, що регулюється, ідеально доповнює крісло, створюючи оптимальне положення для вашої шиї, забезпечуючи підтримку голови та запобігаючи втомі.

Механізм гойдання Tilt – призначений для плавного похитування в кріслі, щоб розслабитись та відпочити між роботою. Ви можете змінювати кут нахилу спинки та налаштовувати інтенсивність хитання для максимальної зручності. Хоча підлокітники в GT Racer B-2020A не регулюються, але вони зручні та широкі, тому дають можливість розташувати руки під час роботи так, щоб не втомлювалися м'язи шиї та плечового пояса.

Зносостійкість

Однією з важливих переваг цієї моделі є міцність та надійність. Оббивка зі зносостійкої тканини не тільки надає кріслу естетичність, а й при правильній експлуатації довго збереже свій первісний вигляд. Сітка гарантує довгий термін служби та комфорт у будь-яку пору року.

Крісло оснащене м'яким сидінням, наповненим високоякісним пінополіуретаном, що забезпечує довговічність та збереження форми навіть при інтенсивному використанні.

Конструкція крісла базується на променевій опорі з прогумованими колесами, забезпечуючи легкість переміщення по будь-якому покриттю підлоги. Матеріал рами та хрестовини – нейлон, який міцний і довговічний. З максимальним навантаженням до 100 кг крісло GT Racer B-2020A готове витримати будь-які робочі виклики.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3799 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!