За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Обігрівач Atlantic F119 CMG TLC/M2 500W

код товару: U0329877
Ціна за одиницю:
3434 грн
+82 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Площа обігріву 5 кв.м
Потужність 500 Вт
Нагрівальний елемент закритий
Тип управління механічне
Функції захисту вологозахист
Встановлення настінний
Режими роботи 4
Додатково IP24 ,  автоматичне відключення при перекиданні ,  захист від перегріву ,  захист від замерзання

Фізичні характеристики

Габарити 461 х 391 х 92 мм
Вага 3.1 кг
Колір білий

Інші

Виробник Atlantic
Модель F119 CMG TLC/M2 500W
Артикул F119 CMG TLC/M2 500W
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Обігрівач ATLANTIC F119 CMG TLC / M2 500W

Електроконвектор ATLANTIC F119 - це нове покоління електричних конвекторів з електронним управлінням і розроблених за інноваційною технологією HD. ATLANTIC F119 стане незамінним для довгострокового використання в якості основного або додаткового опалювального обладнання.

ТЕХНОЛОГІЯ HD. Технологія HD - це сучасна технологія, що застосовується в конвекторах ATLANTIC. Дана технологія розроблена інженерами ATLANTIC на основі багаторічного досвіду в інженерії і дизайні. Завдяки новій геометричній формі поверхні лицьовій панелі конвектора, пристрій має поліпшену тепловіддачею. Лицьова панель конвектора нагрівається швидко і поширює тепло рівномірно, що забезпечує користувачеві оптимальний комфорт без пересушування повітря.

НАГРІВАЮЧИЙ ЕЛЕМЕНТ. Конвектор оснащений закритим алюмінієвим П-образним нагрівальним елементом, що не пересушує повітря. УПРАВЛІННЯ. Конвектор оснащений панеллю керування, що дозволяє налаштувати комфортну температуру нагрівання повітря в приміщенні. В даному конвекторе передбачено 4 температурні режими: «Економічний», «антизамерзання», «Комфорт», «Програмування». Режим «Програмування» дає можливість програмувати відразу кілька конвекторів, з'єднаних між собою (до 15 штук).

ВСТАНОВЛЕННЯ. Електроконвектори ATLANTIC F119 CMG TLC / M2 500W може бути встановлений на підлогу за допомогою ніжок з роликами, або змонтований на стіну за допомогою кронштейна. БЕЗПЕКА. Завдяки закритому нагрівального елементу, поверхня конвектора не нагрівається до високих температур, що виключає можливість опіків. Конвектор оснащений датчиком кімнатної температури, датчиком падіння і пристроєм автоматичного захисту від перегріву, що робить пристрій максимально безпечним. ГАРАНТІЯ. Гарантія виробника на електричний конвектор ATLANTIC F119 CMG TLC / M2 500W становить 5 років.

Марка Atlantic була заснована в 1968 році в Ля Рош-сюр-Йон. А на сьогоднішній день вона є визнаним лідером в Європі, Франції в сфері виробництва різних приладів опалення. Компанія виділяє близько 2,5% свого прибутку на різні розробки і наукові дослідження. Цим самим вона робить значний внесок в загальний розвиток сучасних передових технологій. У 1975 році почалася розробка і виробництво конвекторів, в 1978 році - виробництво водонагрівачів, ну, а в 2006 року компанія вийшла на ринок відновлюваної енергії.

На сьогоднішній день Atlantic є визнаним європейським лідером в сфері виробництва конвективних обігрівачів, а також найбільшим виробником накопичувальних водонагрівачів, які експортуються в різні європейські країни. Треба відзначити, що вся продукція компанії Atlantic має сертифікат за стандартом ISO 9001.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3434 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!